Перегляди: 858

Друзі, туристичний клуб "Вище Неба", що спеціалізується в основному на організації сходжень на вершини гір і вулканів презентує календар мандрівок на 2018 рік. 

З клубом "Вище Неба", ви зможете в 2018 зійти на вулкан Тейде, підкорити Говерлу, потрапити в автомандрівку Норвегією, вибрати одну з семи мандрівок Високими Татрами

Відкривайте статтю і дивіться  Календар турів на 2018 рік клубу "Вище Неба": 

Більше: 7 мандрівок в Високі Татри, сходженя на вулкан Тейде - це все і не тільки в 2018 році від клубу...
Перегляди: 678

Туристичний клуб "Самар" - презентує календар з 10 дивовижним мандрівок, що пройдуть в 2018 році. З клубом ви зможете побачити гори Атлас в Марокко, вулкан Тейде на Канарах, неймовірно красиву гору Аннпурну в Гімалаях, проїхатись на велосипедах Північним Кіпром, сходити до базового табору Евересту, намилуватись Лікійською стежкою, побачити Балканські гори в Чорногорії і посидіти на Язику Троля в Норвегії. 

Дивіться нижче календар турів клубу "Самар"

Більше: 10 мандрівок від туристичного клубу Самар, що пройдуть в 2018 році! Тисніть на статтю і обирайте...
Перегляди: 864

Друзі, ми підводимо підсумки 2017 року і "рахуємо по осені курчат".

Перший рік роботи сайту видався доволі продуктивний, адже ми не розраховували на таку кількість відвідувачів і кількість реєстрацій на мандрівки. 

Отже за перший рік роботи календаря мандрівок Активні тури UA ми опублікували - 245 мандрівок та 500 новин і отримали 150 реєстрацій на мандрівки. 

   

Більше: Підводимо підсумки роботи календаря мандрівок Активні тури UA за перший рік роботи
Перегляди: 1932

Частин перша 

В квітні, в затишному грузинському кафе, біля станції метро Золоті Ворота в Києві, спілкуючись з Аннабеллою Моріною, засновницею «Руху Почайна», в мене зародилась ідея пройти і дослідити літописну річку Почайна. Планував це зробити 10 травня, під час фестивалю «Живи Річко», який Аннабелла разом з командою активістів організовувала в честь початку ревіталізації(відродження річки) Почайни. Я навіть збирав групу туристів для сплаву і планував вести на каяках двійках, але через дощову і холодну погоду група не зібралась і добре, що не зібралась. В день самого фестивалю, Михайло Петелицький, засновника «Каяк Каноє Центру» привіз каяки на Почайну і я зміг дослідити найкоротший колектор річки і побачити майже закритий шлюз, який на каяку тандемі пройти дуже важко…

Але ідея дослідити Почайну з її трьома колекторами, отримала нову енергію після того, як в ютюбі я натрапив на програму «Код Віри», в якій ведучий разом з Анабеллою і командою рятувальників з МНС на човні заходили в найдовший колектор під проспектом Степана Бандери. Зателефонував своєму другові з Житомира Андрієві Жигадлу, розповів йому про ідею.  Написав Михайлу Петелицькому, який порадив піднятись вверх по Почайній з Дніпра. 

Більше: Відкрити Почайну
Перегляди: 1611

 Після року в задушливих офісах всі ми маримо південними курортами, островами та пальмами, танцями до ранку і текіла-паті. Але, скажу я вам, в Україні є безліч місць, де і душа спочиває, і думки впорядковуються. Україна – найбільша країна Європи, і в нас є численні переваги, яких більше немає в жодній європейській країні – різноманітний клімат, культурні регіони, природа і люди. Мандруйте на північ, щоб відпочити в лісах, сплавлятися річками, рибалити. Їдьте на південь, щоб плескатися в морях і засмагати на сонечку. Беріть рюкзак і прямуйте в Карпати, щоб відчути гуцульський спосіб життя, смачно їсти та вивчати гори. А за веселою компанією і цікавим відпочинком на воді мандруйте з нами до Дністровського каньйону! 

Більше: На Дністер з Заліщицьким туристичним бюро! Приєднуйтесь!