Перегляди: 1154

Про Wanderer

Туристичний клуб Wanderer був створений в 2016 році і об'єднав навколо себе людей закоханих в гори та мандри, справжніх професіоналів своєї справи. 

Наша команда займається організацією гірських, піших, водних та вело походів в Україні та за її межами. Географія клубу охоплює 11 країн, серед них гори Кавказу, Туреччини, Болгарії, Грузії, Кіпру, Словаччини, Чорногорії, Албанії, Болгарії, Румунії, Казахстану. В новому 2019 сезоні відкриваємо нові тури в Македонії, Іспанії та Білорусі. Саме для вас маршрути різної складності та тривалості. Wanderer – це перший крок на зустріч великим горам, пригодам, вершинам і емоціям.

Більше: Які походи буде проводити клуб "WANDERER" в 2019 році? Дивіться календар походів!
Перегляди: 2011

 Агенцію мандрів «Вище неба» заснували в 2015 році, об'єднавши навколо себе друзів з багаторічним досвідом закордонних мандрівок та гірського туризму. Подорожі в гори завжди займали особливе місце в нашому житті, тож рішення зайнятись туризмом професійно не було спонтанним. Першою країною для закордонного трекінгу ми неспроста вибрали Норвегію, мабуть тому, що був досвід подорожей туди ще з 2009 року. Цей напрямок став найпопулярнішим серед наших турів, місця на мандрівки закінчуються ще за півроку до подорожей, а вражень вистачить на все життя! Відкривайте і обирайте свою мандрівку...

Більше: Календар походів-2019 від агенції мандрів "Вище Неба": Карпати, Гімалаї, Кавказ, Канарські...
Перегляди: 1391

Друзі, пропонуємо вам взяти участь в мандрівках туристичної фірми "Дикий тур", що відбудуться в 2019 році! 2019 рік стане 13 сезоном - 13 роком організації сплавів, походів і авто мандрівок для "Дикого туру". В новому році на вас чекає відкриття сезону на річці Реут в Молдові, рафтинг-бум на Черемоші, сплави і авто-мандрівки в Румунію, Словаччину, БолгаріюЧехію і Молдову, а також сплави річками Уборть і Снов в Україні.

Більше: Які мандрівки проводитиме туристична фірма "Дикий тур" в 2019 році?! Дивіться і приєднуйтесь!
Перегляди: 1277

Календар одноденних сплавів "Тойвоклубу" на 2019 рік

Друзі, команда "Тойвоклубу" презентує сезон одноденних сплавів в Києві. В 2019 році "Тойвоклуб" планує проводити, вже традиційні, недільні, одноденні сплави акваторією Дніпра і його притоками в Києві. Також на 2019 рік заплановано провести сплави річками: Дунай, Дністер, Ворскла, Оріль, Сіверський Донець і відвідати плавні Дніпра в Запопоріжжі. Статтю про в'їздні сплави опублікуємо трохи пізніше.  

Спершу ми розповімо вам про одноденні маршрути в Києві. Дивіться календар мандрівок "Тойвоклубу" на 2019 рік.: 

Більше: Календар одноденних сплавів від "Тойвоклубу" на 2019 рік! Відкривайте і мандруйте водою!