Перегляди: 2111

Рубрика «Про річки» 

Автор статті: Андрій Романчук​

Річка Сугоклія Кам’янувата – це річка з нашого дитинства, невеликий водотік, що меандрує зеленими луками, хлюпоче мілкими перекатами і тішить малих рибалок в’юнами, карасями і зграями пічкурів(боберів), зловлених на бамбукову вудочку. В таких річках ми купались, шукаючи глибші місця, а на зелених луках пасли корів і ганяли гусей. Читати далі.....

Більше: Сугоклія Кам’янувата – річка, що народжена степом
Перегляди: 1633

Сплав Дністром від Заліщик до Дзвенигорода - 4 дні на каяках і катамаранах

Наш маршрут проляже від міста-півострова Заліщики і до невеликого села Дзвенигород, що в давні часи був княжим містом. Дзвенигород розміщений неподалік від мальовничих водоспадів і струмків на південний-схід від містечка Мельниця-Подільська. 

Загальна довжина нашого маршруту 83 кілометри - це зовсім невелика відстань для швидкоплинного Дністра - на шляху немає перепон, як то греблі і завали. Читати далі.....

Більше: Чотири сплави Дністром за маршрутом "Заліщики - Дзвенигород" відбудуться в 2020 році. Відкривайте...
Перегляди: 521

Тур включає рафтинг, трекінг, каньйони, льодовик, водоспади і ще багато всього. Тур розрахований під авіапереліт групи з Києва та зустріч в Тбілісі з учасниками з інших міст. Детальніше...

Більше: Запрошуємо на рафтинг-тур, або десять причин поїхати у відпустку в Грузію
Перегляди: 4755

Річка Інгул, на відміну від Дніпра, Дністра і Південного Бугу, зовсім, якось й непомітно долає свій шлях Україною. Досить не часто потрапляє в сюжети національних новині і вже давненько не розливається потужними паводками. Але Інгул дуже цікава річка, яку варто досліджувати з веслом в руках. Читати далі..

Автор статті - Андрій Романчук 

Більше: Інгул - син Чорного лісу. Нова рубрика «Про Річки» 
Перегляди: 1036

Друзі, запрошуємо вас відвідати одну з найкрасивіших річок європейського континенту - річку Дністер! В сезоні 2019 року, ми будемо сплавлятись трьома основними маршрутами на Дністрі - "Нижнів - Заліщики", Незвисько - Заліщики, та маршрутом від Заліщик до Хотина. 

Всі шість сплавів для вас проведе абориген-інструктор, Андрій Романчук. Андрій, виріс на берегах Дністра і може розповісти не тільки загально відомі факти про природу та історію Дністра, але ще купа різним ментальних історій про життя і побуд місцевих людей. 

Приєднуйтесь, друзі. Природа Дністра вилікує, будь-який, стрес і зарядить вас енергією на довгі місяці. А сюжети Дністровської краси, залишаться в ваших очах на все життя. 

Дивіться наш календар сплавів... 

Більше: На Дністер з аборигеном - 6 сплавів Дністром в 2019 році, в які варто піти.