Походи від клубу туризму ""Hike", що пройдуть в 2019 році! Відкривайте і приєднуйтесь!

Перегляди: 950

Запорізький клуб туризму "Hike" - це піші походи в гори і нові підкорення вершин. Час проведений без походу-витрачений час даремно. Новий похід - це нові позитивні емоції, враження і звичайно ж цікаві знайомства з однодумцями. Ми ставимо перед собою мету не пробігтися по горах, а отримати справжнє задоволення від безмежної краси пейзажів, отримати прилив сил і натхнення на нові і нові походи.  

Клуб туризму "Hike" - не тільки прагне показати красу гір в Україні, але й започаткувати трекінгові маршрути, місцинами, які ще не розвідані мандрівниками. Особливо це стосується Українського Приазов'я і Українського Причорномор'я. В клубу великий досвід проведення походів, адже клуб "Hike"  заснований в 2012 році, а його керівник, Олексій Тимофєєв розпочав свій шлях інструктора в далекому 2001 році з походів Кримськими, Карпатськими і Кавказькими горами. Відкривайте статтю і дивіться календар походів клубу на 2019 рік..

Трекінг в Українському Приазов'ї і Українському Причорномор'ї 

Друзі, майже весь український трекінг зосереджений в Карапатах, але і Український Південь може подарувати чудові маршрути з солоним ароматом моря в повітрі. 

1. 5-7 квітня 2019 року  - піший похід Гранітні Скелі - річка Берда і Бердянський каньйон; 

2. 26-30 червня 2019 року - Наметовий табір на острові Джарилгач;

3. 10-14 липня 2019 року - Дикий відпочинок на морі. Обіточна коса - 5 днів; 

Українські Карпати

Також, друзі, клуб туризму "Hike" проведе для вас класичні маршрути з авторським відтінком хребтами Українських Карпат. 

Квітень-Травень

4. 27 квітня - 3 травня - Карпати на травневі - 6 днів в Мармаросах;

5. 8-17 червня - Десятиденний похід Карпатами - Мармароси і Чорногора;

Липень

6. 3-7 липня - Літні Карпати - активний тур; 

7. 18-25 липня - Похід по Боржаві;

8. 27 липня - 1 серпня - Похід по Чорногірському хребту в Карпатах;

Серпень

9. 20-29 серпняДесятиденний похід по Боржаві; 

-------------------------------

Друзі, дякуємо вам, що подивились статтю про походи Клубу туризму "Hike" на сайті-календарі Активні тури UA. Обирайте собі мандрівки і вперед до незвіданих ландшафтів.  

А якщо ви хочете індивідуальну мандрівку, для вас, ваших колег і друзів, то звертайтесь. Ми запропонуємо вам десятки найкращих варіантів. Звертайтесь за телефонами: +38 066 381 94 85, +38 067 174 90 58.

Пишіть на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або на мій фейсбук-месенджер: https://www.facebook.com/a.romanchuk86 

Мандруйте з радістю! 

Автор публікації - Андрій Романчук