Перегляди: 622

Друзі, вже 12-13 березня в продажі з'являться квитки на потяги, що відправляються 26 квітня! В цьому році травневі свята поєднуються з Великоднем, тому ажіотаж на залізничні квитки буде величезним. Ми підготували для вас перелік мандрівок, які пройдуть на травневі, щоб ви встигли і квиток купити і місце в групах собі забронювати! Отже, які мандрівки відбудуться на травневі свята 2019 року: 

Більше: Травневі анонси, або рубрика 45 діб до потяга! Готуйтесь брати квиточки і обирайте свою мандрівку!
Перегляди: 951

Запорізький клуб туризму "Hike" - це піші походи в гори і нові підкорення вершин. Час проведений без походу-витрачений час даремно. Новий похід - це нові позитивні емоції, враження і звичайно ж цікаві знайомства з однодумцями. Ми ставимо перед собою мету не пробігтися по горах, а отримати справжнє задоволення від безмежної краси пейзажів, отримати прилив сил і натхнення на нові і нові походи.  

Клуб туризму "Hike" - не тільки прагне показати красу гір в Україні, але й започаткувати трекінгові маршрути, місцинами, які ще не розвідані мандрівниками. Особливо це стосується Українського Приазов'я і Українського Причорномор'я. В клубу великий досвід проведення походів, адже клуб "Hike"  заснований в 2012 році, а його керівник, Олексій Тимофєєв розпочав свій шлях інструктора в далекому 2001 році з походів Кримськими, Карпатськими і Кавказькими горами. Відкривайте статтю і дивіться календар походів клубу на 2019 рік..

Більше: Походи від клубу туризму ""Hike", що пройдуть в 2019 році! Відкривайте і приєднуйтесь!
Перегляди: 1048

У квітні і на початку травня як завжди проходитиме весняний "Рафтинг-бум» в Карпатах на гірських річках. Встигніть зловити високу воду в рафтинг-турах на Чорному, Білому Черемоші і Пруті. Також вас чекають цікаві багатоденні сплави Черемошем. Дивіться наш анонс і приєднуйтесь! 

Більше: Сезон рафтингу-2019 в Карпатах від туристичної фірми "Дикий тур"!
Перегляди: 1547

Його звати Олександр. Він ходить в походи більше 7 років. Уже після першого походу в гори, Олександр зрозумів, що хоче повертатися туди знову і знову. Олександра, заворожує природа Карпат і стан душі, під час перебування високо в горах.

 "Я, не довго думаючи, став вивчати якомога більше різноманітних маршрутів. Я полюбив Чорногірський Хребет, обійшов Ґорґани і інші прекрасні місця. Часто виходив в походи самостійно. Тепер я хочу поділитися своїм досвідом з Вами. Я точно знаю, куди вас поведу, що Вам покажу і як зробити так, щоб похід Ваш був незабутнім і комфортним. Якщо ви такий же як і я любитель активного відпочинку та здорового способу життя, приєднуйтесь до моєї команди і Ви будете згадувати про цю пригоду не один рік." Дивіться календар походів, що пройдуть з травня по вересень2019 року...

Більше: Календар походів в Карпати з гідом Олександром Залевським і клубом "Alex Hike" в 2019 році!...
Перегляди: 956

Автор: Андрій Романчук, засновник сайту Активні тури UA

 Вперше я потрапив в степ у віці 12 років. Приїхав до тітки на літні канікули в Кропивницький. З Кропивницького ми поїхали в село Липняжка, що на берегах річечки Сухий Ташлик. Це був для мене ментальний шок, як для дитини, що виросла в глибокій долині Дністра - ці широкі простори, долина річки складена з гранітих скель і низьке червоне сонце по вечорах в небі. Ми катались на лісапетах по селу і околицях, ловили жирненьких карасів в Сухому Ташлику, плавали на гумовому човні по заростях кушеря, а після прогулянок їли печені в печі плачинди з медом і пили свіже молоко. Чатати далі... 

Більше: Про степ, дитинство і весняний похід