Енергія, яку дають мандри!

Перегляди: 1279
Ми всі "мобільні телефони", нам потрбна підзарядка і саме тому, час від часу, ми збираємо свої рюкзаки і йдемо: в гори, в море, глибоко під землю, чи вниз по річках!

Мандри невідємна частина людини з часу її появи на планеті Земля! Наші предки прийшли з далекої Східної Африки і їх превело сюди не тільки полювання, а і бажання відкривати перед собою нові горизонти. Мандри закладені в наших генах! 

Мандрувати можна щодня, відкриваючи незнайомі вулиці свого міста, або околиці! Але звісно справжня енергія в далеких мандрах!                                            

Я почав мандрувати ще в ранньому детинстві, коли тікав з дому і досліджував пагорби, скелі, струмки і водоспади Дністровського каньйону! Кожного разу, я собі ставив за мету дивитись нові місцини!  Памятаю, як вперше сам заїхав на велосипеді "Україна" за десяток кілометрів від дому, зупинився і вдивлявся в даль, в дорогу, на якій ще ніколи не бував!   

В мандри ми йдемо ще й тому, що хочимо привести свою душу до ладу! Я теж саме робив в ранній юності! Робив собі декілька бутерів, складав в рюкзак і тікав у ліс, сам без нікого, щоб  побути на одинці з природою! Мандри завжди допомогали жити мені і допомагають зараз! 

Мандри, особливо важкі походи, роблять нас сильнішими, дозволяють випробовувати сили духу і цього завжди прагнули люди - сотні тих, хто здолав стихію, тому доказ! Коли у вашому житті стануть важкі часи, беріть рюкзак і йдіть світом у пошуках відповідей - велика мандрівка дасть Вам все зрозуміти! 

Але є в кожного маршрути, які найрідніші для тебе! Для мене це звісно Дністровский каньйон з його неосяжними просторами і живою течією Дністра! Дністер - це річка з моїх снів, яка тісно переплетена з моєю особистістю! Я виріс у Дністрі! Пам'ятаю, як вперше переплив річку і як це було страшно і важко! Пам'ятатиму і сотні днів проведених біля річки і десятки днів в сплавх Дністровським каньйоном! 

 

І незважаючи на те, що мандри, моєю рідною річкою Дністром, тривають уже роки, кожного разу відчуваєш теплоту цих неймовірних земель і хочеш повертатись сюди знову і знову! 

Тому, друзі, закликаю Вас мандрувати далекими краями і  відновлювати сили! Але можливо батарея Вашої енергії знаходиться поряд на ваших дитячих стежках!

Мандруйте! 

_____________________

Автор: Андрій Романчук

Фото: Василь Швець