Сідаєш на катамаран, байдарку чи каяк і річкою "За Обрій"

Перегляди: 1403

Вода життєдайна. Вона може бути тихою та спокійною, а може – стрімкою та рішучою, бурхливою і непокірною. Вона дає силу та оновлює, особливо тим, хто біля неї живе. Нам дуже пощастило, адже в Україні кілька великих річок та безліч маленьких, а отже багато місць, де можна провести цікавий відпочинок. Зараз ми з вами поринемо у міні-тури із Червоноградським  клубом "За Обрій". З нами ви нудьгувати не будете, не зважаючи на те, який тип відпочинку вам до вподоби – спокійний уєкенд біля озера, кількаденний похід річковими красотами або сплав бурхливою водою.

Не обов’язково брати відпустку аж на два тижні, щоб насолодитися красою та пізнати характер річок Волині, Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини,  Полісся та Прикарпаття. Ми пропонуємо одноденні і кількаденні   тури для груп від 6 до 20 чоловік, для яких, в залежності від уподобань клієнта, фізичних можливостей та особливих вимог, підберемо індивідуальний зручний і оптимальний маршрут. Тим, хто має трошки більше вільного часу і не бажає довго працювати веслом, ми рекомендуємо  кількаденний сплав-рибалку з єдиним базовим табором, звідки ви можете вирушати у будь-яке місце у ваш запланований час. Ми заберемо вас навіть із віддалених і глухих куточків, економлячи ваш час. Ви не турбуватиметесь про дорогу до місця збору і додому. Для жителів регіону  ми також пропонуємо коротенькі, кількагодинні акційні сплави із доставкою додому. Заберемо вас звідки ви вкажете. Беріть із собою малечу, для них відпочинок безкоштовний!

      

Сплави ми влаштовуємо на рафт-байдарках,  поліетиленових двохмісних каяках,  катамаранах. А якщо вам хочеться полоскотати собі нерви на бурхливій воді - рафтинг із друзями-камікадзе саме для вас) Ви можете замовити одноденний та кількаденний рафтинг, і в залежності від часу та побажань ми сформуємо маршрут. Рафт-байдарка або катамаран стануть вам у нагоді, в залежності від річки, якою ви сплавлятиметесь. Катамаран має 8 посадочних місць і більш зручний в плані розміщення речей і команди. Всі речі, що маєте із собою, ви сміливо можете покласти на нього та прив’язати. Але для стрімких мілководних річок катамаран не зовсім придатний. Тому, при формуванні програми і маршруту ми обов’язково це враховуємо. Досвідченим туристам-екстремалам скоріш за все захочеться спробувати свої можливості і сили у проходженні маршрутів на річках Свіча, Чорний Черемош, Стрий та Опір.  Будьте впевнені, ці враження ви запам’ятаєте надовго! 

                           

Клуб "За Обрій" – це спортивна команда, з високими вимогами до фізичної, технічної і моральної підготовки учасників. Всі інструктори маюсь високі спортивні розряди і постійно приймають участь у багатьох спортивних турнірах. Тому рівень інструкторів на будь-яких сплавах відповідатиме найкращим стандартам. Вас навчать всьому, щоб отримувати задоволення від зростання власної майстерності і вдосконалення в управлінні різними плавзасобами.

    

Не переживайте, якщо ви не спортсмен або ніколи не сплавлялися,  аби було бажання і сили! В наші річки та ліси неможливо не закохатися, і наші туристи приїжджають до нас знову і знову. Долучайтеся до нас, і ми допоможемо вам підібрати кращий маршрут і відчути себе справжньою командою! 

 

Для отримання інформації про плановані події,  пропозиції по сплавах, які ви самі можете вибрати, не чекаючи анонсу подій, долучайтеся до наших інформаційних ресурсів:

www.toursplav.info

https://www.facebook.com/groups/toursplav/

http://vk.com/zaobrij