В 2017 році відбудуться три мандрівка в Каліфорнію!

16. 11. 07
Перегляди: 434

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Шум Тихого океану, нескінченна зміна пейзажів за вікном автомобіля, дивовижна природа Каліфорнії, виблискуючі вогні Лас Вегаса, Сан-Франциско - міста в стилі диско)) і багато іншого чекає на Вас, якщо підете з нами!

Ця подорож для справжніх азартних людей! І не тільки через відвідування Лас-Вегаса) Програма маршруту дуже насичена, і вражень вистачить на довгий час. Природа Каліфорнії на стільки чарівна і цікава, що їй не можна не захоплюватися і необхідно обов'язково побачити кожному туристу.

Пустелі, гірські озера, неймовірно красиві гори, водоспади, квітучі долини, гіганські секвої, гірські перевали і гранітні скелі. А ще дивовижна флора і фауна, в яку ми зануримося з головою.

А ще побуваємо в Долині Смерті. Ні-ні ... вмирати нам там не доведеться) А навіть навпаки. Від побаченого захочеться жити ще більше) Адже пейзажі там неземні. І їх обов'язково необхідно побачити!

Ах да ... На власні очі побачите міст Золоті ворота Сан-Франциско - один з найбільш відомих мостів у світі, загальною довжиною 2737 м, і масою 894 500 т. А до 1964 року він був ще і найбільшим висячим мостом в світі!

А ще у вас буде не простий гід! Не кожна дівчина похвалиться таким кількістю відвіданих країн, категорійних сходженням і досвідом проживання в інших країнах;) Безліч цікавих і незвичайних історій Вам точно грантіровано!

Більш детально читайте на нашому сайті: http://kuluarpohod.com/routes/puteshestvie-po-amerike-dikaya-mechta-kalifornii/#description-hike-info

Komento Comments