7-10 травня 2017 року відбудеться похід Кападокією в Туреччині!

17. 01. 23
Перегляди: 307

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Каппадокія - це одна з найбільш дивовижних пригод, яку готова подарувати мандрівникові загадкова Туреччина. Це ціла країна дивовижних і воістину сюрреалістічних пейзажів. Мільйони років тому в результаті виверження  вулканів, лава і попіл покрили поверхню і кардинально змінили рельєф Каппадокії. Так були створені долини і ущелини, химерні скелі-гриби з базальтовими капелюшками, гігантські скельні фортеці і цілі печерні міста. Тепер ця місцевість, багата історією древніх епох, немов створена для того, щоб знімати фільми про інші планети. 

Якщо Ви завжди хотіли спробувати сходити в похід, але боялися складнощів, якщо Ви завжди мріяли побувати в цьому дивовижному куточку світу і навіть якщо Ви ніколи не чули про нього (що малоймовірно) - то ця подорож саме для Вас. Подорож по Каппадокії - це трекінг рівня «супер-лайт». Ми будемо жити в готелі з усіма зручностями, здійснювати переїзди і подорожувати з маленькими рюкзаками. Вам не знадобляться ні намети, ні спальники, ні об'ємні рюкзаки) Цей варіант трекінгу ідеально підходить тим, хто давно хотів спробувати сходити в похід, але боявся труднощів, а також тим, хто прив'язаний до цивілізації) 

За 4 повноцінних дня ми побачимо найцікавіші місця цього унікального регіону! 
Цей тур може стати для Вас як приємним бонусом до походу по Східній або Західній Лікійській стежці, так і самостійною подорожжю. 

Деталі мандрівки за посиланням: http://atu.in.ua/events/100-kazkova-kapadokiieiu

Komento Comments