25-30 січня відбудеться гірськолижна мандрівка в Драгобрат! Організовує "Країна Мрій"!

16. 12. 07
Перегляди: 411

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

"Довгоочікуваний Драгобрат з" Країною Мрій "!!! На лижі з Полтави і Києва в Карпати." 

Урочище Драгобрат - місце відоме всім шанувальникам гірськолижного відпочинку. Драгобрат - це самі високогірні гірськолижні траси України, це наявність стабільного сніжного покриву з листопада по травень, чому сприяє підковоподібне розташування гір. Як стверджує статистика, за останні 30 років відсутність снігу зимою на гірськолижному курорті Драгобрат не спостерігалося. 
25.01.2017 - 30.01.2017 
4 активних дні !!! 
Вартість: 2650 грн. 

Програма туру: 

День 1: 25.01.2017 (середа): 
16:00 - виїзд з Полтави на лижі в Карпати комфортабельним туристичним автобусом. 
22:00 - виїзд з Києва до Карпат на лижі комфортабельним туристичним автобусом. Вперед за враженнями. 

День 2: 26.01.2017 (четвер): 
Переїзд в смт Ясіня Рахівського р-ну Закарпатської обл. Сніданок самостійно. Трансфер на Драгобрат транспортом підвищеної прохідності ГАЗ 66. Розміщення в готелі, де Вас чекають по-домашньому затишні теплі номери. 
Знайомство з інфраструктурою курорту. Тут Вам відкриються чудові види на Петрос, Близницю, Стіг і Говерлу. 
Досвідчені любителі активного відпочинку відразу вирушають підкорювати гірські схили курорту на лижах і сноубордах. 
Ті туристи, які приїхали перший раз і хочуть стати на лижі і сноуборди, можуть скористатися послугами досвідченого наставника (інструктора). 
Підйомників тут цілих десять! Два крісельних і вісім бугельних - якраз стільки, щоб кататися до упаду, практично не стоячи в чергах. Схили досить пологі, перепади висот близько 500 м. Загальна довжина доглянутих, оброблених ратраками трас - близько 3 км. Схили порадують як початківців, так і досвідчених лижників. Є три чорні, п'ять червоних і одна синя траса. Для новачків спеціально виділений 300 - метровий спуск. 
Катання на лижах, сноубордах, санях. Вільний час. 
Родзинка Драгобрата в тому, що тільки на цьому гірськолижному курорті можна відчути себе наодинці з природою. Відрив від цивілізації, дикі гори, відсутність часто недоречних надмірностей дають небувале відчуття єднання з Карпатами. 
Вечеря. Відпочинок. Вечірня розважальна програма на Драгобраті теж є. Самі тусовочні місця на гірськолижному курорті - готелі «Вотавілю» і «Хата магната». 
Щовечора в цих місцях проходять дискотеки і тематичні вечірки. У тутешніх ресторанах з недавнього часу в меню можна помітити сторінку з суші. Також можна подивитися фільм в ресторані готелю «Вотавілю». Фільм можна вибрати самому. Якщо піднятися трохи вище «Вотавилю» і зайти в готель «12 місяців», там можна подивитися фільми в 3D форматі. Також є можливість попаритися в лазні і порелаксувати на масажі. 

День 3: 27.01.2017 (п'ятниця): 
Сніданок. Після сніданку йдемо далі брати максимум від життя! 
Драгобрат - місце відокремлене, до найближчого села 18 км. Туристичні бази розташовуються відразу в верхній кромці лісу, а підйомники піднімають лижників безпосередньо до гірського хребта. А вже з хребта добре видно Румунію і вершину Петроса. До речі, саме тут можна зробити ефектні «портрети» красуні Говерли. 
Вільний час. Катання на лижах, санках, сноубордах. 
Особлива родзинка Драгобрату - поїздка на «сніжному мотоциклі» Свидовецьким хребтом: і не те щоб суперекстрім, але вражень не на один місяць! Ще б пак: таких великих просторів сніжної цілини в Україні більше не знайти! 
У Драгобраті реально все: прірви, товстий сніг, вікові дерева, вузькі гірські перешийки, каменепади і квітка едельвейса в скельній улоговині. І якщо ви не тільки проживете в цих екстремальних умовах, а й отримаєте задоволення від такої поїздки, то обов'язково повернетеся в цей суворий прекрасний край, овіяний старовинними легендами. 
Вечеря. Вільний час. Можна відвідати колоритну ресторан-колибу і спробувати справжніх автентичних страв. Відпочинок і здоровий сон. =) 

День 4: 28.01.2017. (Субота): 
Сніданок. Рекомендуємо здійснити пішу прогулянку по околицях. Адже не дарма дивовижної краси природа, чисте гірське повітря і унікальний мікроклімат курорту приваблюють сюди безліч туристів. 
Зігрітися ароматним глінтвейном і перекусити стравами закарпатської кухні можна в одному з кафе або колиб, яких на Драгобраті дуже багато. 
Вільний час: катання на лижах, санках, сноубордах. 
Щоб трохи перепочити від екстриму можна здійснити катання на санях запряжених кіньми, ви поринете в справжню зимову казку: тут ви побачите царство снігу і морозу, ялини і сосни, які стоять обвиті білою пухкою тканиною, землю, яка безтурботно спочиває, покрита ніжною ковдрою. 
Вечеря. Відпочинок. Після гірського холоду і пригод на схилах самий час розслабитися у фінській сауні. Зручна парилка - ще не все. Басейн бази «Драгобрат» - це джерельна вода, з гірського джерела. Ну і, звичайно ж, до ваших послуг щедрі карпатські сніги - замети тут відмінні. Сауна корисна, якщо ви втомилися від катання і на другий день сильно мучить крепатура. Такий контрольований перепад температур сприятливо позначиться на організмі, зніме будь-який стрес - хоч м'язовий, хоч нервовий. Фінська сауна на «Драгобраті» дозволить уникнути застуди при переохолодженні або промерзанні. Що вже й говорити про поліпшення настрою, циркуляції крові і спокійний сон після процедури. Ті, хто захоче попаритися, можуть замовити страви та напої в кафе. Можна купити віники і різні лазневі аксесуари. 

День 5: 29.01.2017 (неділя): 
Сьогодні рекомендуємо ранній підйом. Катаємося, дихаємо свіжим повітрям. Пізній сніданок. Виселення з номерів. Насолоджуємося останніми годинами в цьому улюбленому вже чудовому місці, гуляємо по сувенірних лавках, катаємося. 
16:00 Трансфер в смт. Ясіня. Вечеря - самостійно. 

Виїзд в Полтаву. 
День 6: 30.01.2017 (понеділок): 
9.00 - 10.00 (орієнтовно) прибуття до Полтави повними заряду, бадьорості і з чудовим настроєм! 

У вартість туру входить: 
- Проїзд автобусом Полтава - Ясиня - Полтава; 
- Проживання в затишних номерах 3 ночі; 
- 3 сніданки та 3 вечері; 
- Супровід керівника групи; 
- Страховка (групова). 
У вартість туру не входить: 
- Трансфер Ясиня - Драгобрат - Ясиня - 170 грн (орієнтовно); 
- Підйомники і прокат лижного спорядження; 
- Обіди; 
- Особисті витрати.

Координатор мандрівки - Наталія: https://vk.com/kraina_mriy_poltava

Komento Comments