Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Календар турів

Немає заходів в календарі

Мандрівки від клубів України

Previous MonthNext Month
Квітень 2024
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

5 листопада розпочнеться спелеопохід в печеру Млинки

Млинки - одна з найбільших печер України, протяжність її розвіданих ходіву перевищує 48 кілометрів! Це печера лабіринтного типу, з великою кількістю вузьких ходів, розпор, і залів. Печера дуже важка для орієнтування, а тому потрапити, а тим більше вийти з неї, можна лише у супроводі професійного спелеолога.
Поїздку слановнао так, щоб впоратись за вихідні, але при цьому за два дні побачити найцікавіші місця в кількох районах печери.

Програма поїздки:
День 1:
05.11.2016 вранці збираємось на залізничному вокзалі в м. Тернопіль. З Тернополя приміським дизелем їдемо в с. Залісся, (вартість 15 грн., 3 години), і орієнтовно в 12:30 будемо на місці. Після поселення і обіду проходимо інструктаж з техніки безпеки і правил поведінки в печері, та здійснюємо один спелеовихід, тривалістю близько 3 годин. Перший вихід робимо в район низького рівня складності, для розминки.
Після вечері смажимо шашлик, влаштовуємо посиденьки, і налаштовуємось на другий день, на який заплановано два спелеовиходи трохи вищого рівня складності.
Місце ночівлі - турбаза, по типу звичайного туристичного притулку: одна велика кімната на всю групу, з двохповерховими лежаками. База комфортна, колоритна, для кожної групи є окремі кухня і душ.
День 2:
Сьогодні здійснюємо два спелеовиходи в інші райони печери, після сніданку та після обіду. Тривалість кожного виходу - бл. 3 годин.
Після вечері влаштовуємо прощальні посиденьки, і налаштовуємось їхати додому.
День 3:
Снідаємо, збираємо речі, та їдемо додому. З с. Залісся їдемо автобусом до райцентру Чортків (20хв.), далі пересідаємо на автобус до Тернополя, там гуляємо по місту, та роз'їжджаємось по домам.

ВАЖЛИВО: при потребі є можливість повернутись раніше, виїхавши з Залісся в неділю (дизелем в 16:00). Таким чином, в Тернополі можна бути бл. 19 год., а звідти до ранку можна встигнути і в Київ, і у Львів, та ще багато куди. В такому разі доведеться пропустити останній спелеовихід, та другу, прощальну ніч на турбазі, але можна встигнути в понеділок на роботу.

Основні елементи спорядження для наших спелеовиходів: налобний ліхтарик та робочий одяг. При потребі на турбазі можна взяти в прокат і ліхтарик, і комбінезон (по 20+20 грн. на кожен вихід).

Платіж учасника складає 900грн. З цієї суми опачуються:
- проживання на турбазі ( 2 доби);
- харчування;
- комплектація групової аптечки;
- робота організатора/інструктора/провідника-спелеолога;

З приводу участі звертайтесь:
тел. 050 179 88 05
mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Перегляди: 1667