Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Календар турів

Немає заходів в календарі

Мандрівки від клубів України

пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

19-20 листопада відбудеться мандрівка Поділлям і Буковиною

Проведіть казкові вихідні у Кам'янець-Подільскому!

Дати: 19 - 20 листопада 2017 року

Проводить туристичний клуб "Дикі Мандри"! 

Лише за 2 дні Ви зможете повною мірою насолодитись казковою красою затопленого села, якого немає на карті України - Бакота, прогулятись вуличками міста, яке входить до числа 7 чудес України - Кам’янець-Подільський, відвідати старовинну Хотинську фортецю, яка теж входить до числа 7 чудес України,побувати у печері Кришталева, стіни якої усіяні химерними малюнками, об`ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кришталевим відтінком, та яка також має лікувальні властивості, знайти нових друзів та відпочити від буденності!

Тож, план такий:

День 1
Зустрічаємось на центральному З/Д вокзалі міста Кам’янець-Подільський. Тут на нас чекатиме автобус і ми вирушаємо до села, яке ви не знайдете на карті України. Колишні його мешканці не можуть повернутися, поблукати між порожніми хатами, подивитися на закинуті садки. Бо там, де колись була Бакота, сьогодні тече Дністер. Місце яке колись було важливим політико–адміністративним центром сьогодні вражає чарівними пейзажами та загадковими знахідками.
В перекладі «Бакота» означає «жадане місце». І кожний, хто сюди потрапить, зможе в цьому переконатись. Крім вражаючих краєвидів Бакота знаменита унікальним скельним монастирем.

По завершенні екскурсії відправляємось до Кам’янець- Подільского, де, після поселення в готель та обіду, відправимось на прогулянку Старим містом.
Кам’янець- Подільский – одне із найстаріших та найкрасивіших міст України. У 2007 році місто увійшло до числа переможців конкурсу Сім чудес України.
Скелястий острів, оперезаний петлею річки Смотрич, що тече у мальовничому глибокому каньйоні, став своєрідним природним п'єдесталом, на якому впродовж понад десяти століть відомі й невідомі майстри творили справжнє кам'яне диво.
А ввечері, вдосталь насолодившись витворами архітектурного мистецтва та неповторними природними ландшафтами, ми влаштуємо вечір знайомств та поділимось враженнями.

День 2

Сьогодні на нас чекає не менш цікавий та насичений день. Отож снідаємо, виселяємось з готелю і відправляємось на екскурсію до Хотинської фортеці, що височіє на скелястому березі Дністра.
Хотинська фортеця - один з найвидатніших історичних і архітектурних пам'ятників, по праву віднесений до числа 7 чудес України.
Хотин був заснований в XI ст. князем Володимиром Великим як частина потужної системи прикордонних оборонних споруд на сході і півдні Київської Русі.
Вдале географічне розташування Хотина на перетині важливих торговельних шляхів, безпосередня близькість до р. Дністер - важливої водної артерії до Чорного моря, робило Хотин бажаним ласим шматочком для найближчих сусідів слов'ян. Місто неодноразово ставало ареною кривавих завойовницьких боїв, чим й була продиктована необхідність у зведенні тут в середині XIII ст. кам'яної фортеці.
За свою багатовікову історію Хотин заслужено став символом української національної слави.
Тож дізнавшись славетну історію та оцінивши всю велич Хотинської фортеці ми продовжимо нашу мандрівку. А саме вирушимо до села Кривче на теріторії якого знаходяться гіпсова печера Кристалічна. Стіни печери усіяні химерними малюнками, об`ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кристальним відтінком. Кожен зал печери має власну назву і цікаву історію, пов`язану з декором, який створила сама природа.
Насолодившись геніальним витвором природи, який славиться ще й лікувальними властивостями, ми повернемось до Кам’янець-Подільского. Тут ми матимемо ще кілька годин вільного часу який можна витратити на прогулянку вуличками чарівного міста чи просто на посиденьки за чашкою кави з новими друзями 

Бюджет подорожі складає 1250 грн. на одну особу.

Дана сума включає:
- всі трансфери по маршруту (Кам’янець-Подільский – Бакота – Кам’янець-Подільский - Хотин - Кривче - Кам'янець-Подільський)
- проживання у готелі 1 ніч (2-х, 3-х, 4-х місні номери)
- харчування (1 сніданок)
- послуги супроводжуючого гіда протягом всієї подорожі
- всі екскурсії по маршруту.

Додатково оплачується:
- проїзд Київ - Кам’янець-Подільский - Київ
- "перекуси" під час подорожі
- 1 сніданок, вечері
- сувеніри, розваги, особисті витрати

Забронювати місце у поході можна заповнивши реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/11mb44JuJIQ5RuDD2

Або за телефонами:
Анна: +380632669341 Тетяна: +380992613079

Для того, щоб забронювати місце необхідно внести 50% від загальної вартості подорожі.

Перегляди: 1453