Календар турів (2)

Немає заходів в календарі

Мандрівки від клубів України

Previous MonthNext Month
Травень 2024
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Лютневий тур в Красію (11-19.02.17)

 Реєстрація закінчена
 
0
Категорія:
Гірські лижі, сноубординг
Дати
11.02.2017 р. - 19.02.2017 р.
Місце проведення
Красія - Красія
Телефон:
----------------------------
E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Хочете провести відмінну тиждень в зимових горах? Покататися на лижах або борді? Зустріти нових і старих друзів + ще більше нових вражень на весь рік? Тоді вирушайте разом з нами в тур на гірськолижний курорт Красія!

Ми підготували для вас чудову можливість відпочити!

Чому Красія? Це новий гірськолижний курорт в Закарпатті. Тут знаходиться найдовша траса в українських Карпатах. Природа вразить вас своєю красою. А гостинність місцевих жителів змусить повернутися в наступному році.
_____________________________

Отже, якщо ви з нами, то:

Ми виїжджаємо 11 лютого через Києв на потязі.

Якщо ви раптом з іншого міста, але хочете приєднатися до нашої компанії, то пишіть нам і ми підкажемо як це краще зробити.

12 лютого рано вранці ми приїжджаємо до Ужгорода, сідаємо в комфортабельний автобус і їдемо в Красію.

Так як ми живемо на горі, нас чекатиме візник, який доставить все речі на гору. А ми піднімемося на підйомнику, самі досвідчені вже відразу в автобусі зможуть переодягнутися і відправивши речі піднятися на гору з сноубордом або лижами і відразу ж катнути з самої верхівки до нас під будиночок.

Жити ми будемо в котеджному будиночку зі зрубу прямо на горі, в будиночку суміжний санвузол, туалет. У котеджі є кухня (газ плита, холодильник, мікрохвильова піч) тому їжу можна готувати самостійно, а можна харчуватися в місцевій колибі, зовсім не дорого.

Проживання по три людини в кімнаті, в будинку один великий хол і дві кімнати на другому поверсі. в кожній кімнаті по три ліжка, які можуть бути суміжні або роздільні.

Живемо, катаємо, кутім відпочиваємо з неділі до суботи.

Вечорами у нас будуть різні програми, перегляди фільмів, і звичайно ж спеціальний сюрприз для вас на День святого Валентина.

Ми цінуємо свій час, і хочемо відпочинку провести його максимально різноманітно і насичено, тому в цьому році ми додали дуууже круту родзинку в наш тур - поїздка в термальні джерела Косино! 

18 лютого в суботу ми не катаємо пів дня на гірці, як це було в минулі роки, а збираємо речі і висуваємося з гірки в 9 ранку. Знизу нас зустрічає автобус і везе в Косино. За предворительно розрахунком в Косино ми будемо не пізніш 12:00 і у нас буде цілих 3 з половиною години, щоб як слід отпарить п'яти в термальних джерелах, або поплавати в басейні, або попаритися в лазні ... у нас буде все включено, а в Косино дійсно є чим урізноманітнити і тіло і очей =)

Увечері сідаємо в Ужгороді на поїзд.

19 лютого вранці приїжджаємо до Києва, задоволені, відпочилі і з масою вражень!

Бронюй свій тур прямо зараз! По-перше, це дешевше, по-друге, в Новий 2017 рік ти увійдеш з чітким розумінням відпустки і офігенно відпочинку в лютому! Немає сенсу шукати пропозицію краще, воно вже тебе знайшло =)

_____________________________

* Після реєстрації в тур, вам необхідно внести передоплату у розмірі 700 грн на бронювання житла і купівлі квитків на потяг.

* Якщо на горе не буде снігу, передоплата повертається з урахуванням вартості повернутих квитків.

* На лютий у період з 13го по 17 (5 днів) скипас буде варто 1350грн, але є великий шанс, що ми зможемо вибити ще групову знижку. розмір знижки буде залежить від кількості групи.

Реєстрація: http://krasiya.com.ua/tours/fevralsky-tur/

 

 
 

Всі дати

Захід: від 11.02.2017 р. до 19.02.2017 р.
 

Під управлінням iCagenda