Турклуб Кулуар запрошує відсвяткувати Новий Рік в Карпатах

16. 11. 07
Перегляди: 681

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Перед очима засніжені ландшафти гір, під ногами хрумтить сніг, мороз злегка кусає щічки ... попереду заповітна мета - гора Говерла - найвища вершина України! Погодьтеся, це дуже добрий початок Нового року, який Вам точно запам'ятається на все життя =)

Друзі, запрошуємо відсвяткувати Новий 2017 рік  разом з нами в Карпатах. Через багато років, ви навряд чи будете згадувати, як святкували вдома перед телевізором або на міській ялинці, а ось НГ в горах забути неможливо. Море вражень і пейзажів гарантовано)) Програма у нас дуже насичена.

Напевно Ви вже чули про гірськолижний курорті Буковель, але ми побуваємо ще й на самому високогірному гірськолижному курорті України - Драгобраті! Адреналін потраплятиме в вашу кров вже по дорозі туди: крута дорога вздовж річки і обривів, що нагадує американські гірки;) Що вже говорити про лижні траси Драгобрата .. Вони там, до речі, на будь-який смак. Любителям фрірайду нудьгувати не доведеться. А на Буковелі, крім великого вибору трас, Вас чекає відмінний сервіс та безліч інших розваг.

Під час відпочинку побачите і прочуствуете на собі гуцульське гостинність і традиції, карпатську баньку, чисте гірське повітря, засніжені ялинки, кучугури снігу ... І все це у відмінній компанії однодумців, в позитивній атмосфері і з незабиваемиемі враженнями від зустрічі Нового року в Карпатах.

❄ Вартість: від 2960 грн (стандарт 5 днів) до 6120 грн (комфорт 9 днів)

❄ Дати: 30.12.2016 - 07.01.2017

З детальною інформацією можете ознайомитися на нашому сайті http://kuluarpohod.com/routes/novii-god-v-karpatah-20 .. і в обговореннях нижче.
Чекаємо Вас в хорошому настрої)) До зустрічі 

Наші контакти:
+38 066 44-66-010
+38 096 44-66-010
+38 093 880-95-03
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Komento Comments