Похід по Мармароському хребту! Друзі, в серпні 2018 року відбудеться похід Мармаросами! Рання реєстрація відкрита! Приєднуйтесь!

18. 03. 07
Перегляди: 394

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Похід по Мармароському хребту. Карпати - 5 днів

 Марамороський масив Рахівщини - територія, гори якої науковці вважають найстарішими гірськими породами Карпат. Цей куточок ще називають Гуцульськими Альпами. У порівнянні з іншими районами Карпат (Чорногорою, Свидовці, Горгани), район Марамороських гір мало освоєний туристами, а в деяких місцях їх зовсім не буває.

 Наш похід буде проходити по дуже красивій і майже не пошкодженій туристами місцевості Українсько-Румунського кордону з невеликими перепадами висот і можливістю побувати на двох Піп-Иванах: Марамороському і Чорногорському. На вершині останнього розміщені руїни обсерваторії, яка була побудована в 1937 році.

ВАЖЛИВО:

 Друзі дуже важливо всім хто бажає взяти участь у цьому поході, потрібно подати заявку за 3 тижні до початку походу. Це для того, що список учасників подається для реєстрації на прикордонну заставу Українсько-Румунського кордону, не пізніше 2-х тижнів до початку маршруту.

------------------------------------

Дата: 02-06 серпня 2018 року;

Тривалість: 5 днів / 4 ночі.

Вартість: 1950 грн.

------------------------------------

Менеджер мандрівки: Андрій Романчук

Деталі мандрівки і реєстрація: http://atu.in.ua/for-tourists/events/575-pishyi-pokhid-po-marmaroskomu-khrebtu-karpaty-5-dniv

Komento Comments