Перегляди: 1486

Кожен з нас хоча б раз цікавився Чорнобилем. Хтось читав книги, хтось дивився фільми, хтось вибрав комп'ютерні ігри, а хтось чув розповіді очевидців, і після всього цього виникає бажання хоч раз подивитися своїми очима, що ж таке Чорнобиль сьогодні.

Чорнобиль, раніше був знаменитий своєю АЕС, а тепер він, на жаль, знаменитий своєю трагедією. "Мирний атом", за всіма нам відомих причин, показав себе з найгіршого боку. Саме через це місто зараз практично покинуть ...

З детальною програмою туру можна ознайомиться тут - http: //astur.net.ua/2016/09/30/tur-v-chernobyl-iz-sum.html

Перегляди: 1545

Ведмеді, Синевір, Шипот та гора Гимба за 2 дні!

Приєднуйтесь до нашої команди мандрівників та проведіть свій незабутній вікенд у Карпатах!

Програма на 2 дні дуже насичена, Ви побуваєте:

  • - у Реабілітаційному центрі бурих ведмедів
  • - на озері Синевір
  • - на водоспаді Шипот
  • - на г. Гимба

 

і у повній мірі зможете відпочити та насолодитись красою нашої країни, знайдете нових друзів та спогади від мандрівки ще надовго закарбуються у вашій пам’яті

Отже, програма нашої подорожі:

День 1

Зустріч на З/Д станції Воловець. Тут на нас чекатиме автобус, яким ми відправляємось до смт Пилипець. Залишаємо речі в готелі, снідаємо та розпочинаємо нашу мандрівку. Сьогодні на нас чекає подорож до Національного природного парку «Синевир»
Народження природного парку пов'язане з унікальним за своєю красою гірським озером під небесами із співзвучною назвою Синевир. Для збереження цього чарівного творіння природи у 1974 році було організовано ландшафтний заказник державного значення "Синевирське озеро".
Озеро Синевир справедливо вважається найкоштовнішим природним скарбом національного парку і є однією з візитних карток Українських Карпат. Морське Око Карпат розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря, має середню площу 4-5 гектарів, його середня глибина становить 8-10 м, максимальна - 22 м. Озеро не прогрівається навіть влітку.
Синевир - найбільше озеро в Українських Карпатах. Утворилося воно близько десяти тисяч років тому внаслідок перекриття річкової долини зсувами. Улоговина, що при цьому виникла, заповнилася водою трьох гірських струмків. У прозорій воді озера добре почуваються форель озерна, райдужна та струмкова.
А на березі Синевиру ми побачимо дві статуї. Височенні дерев’яні Синь і Вир – символи невмирущого кохання, що колись розлилось соленими струмками посеред карпатських схилів.
Дорогою до озера ми завітаємо до реабілітаційного центру бурого ведмедя. Сюди привозять ведмедів, з якими погано поводились попередні хазяї. Ведмедів навчають пристосовуватись до природних умов життя. Це місце вразить будь-якого туриста та нікого не залишить байдужим.
По поверненню в готель, влаштуємо вечір знайомств та поділимось враженнями, що накопичилися за день.

День 2

Після сніданку на нас чекає подорож до мальовничого водоспаду Шипіт, який знаходиться в Карпатському регіоні, на північних схилах гірського масиву полонини «Боржава».
Водоспад причаровує всіх своєю незвичайною природною красою. З підземного джерела на горі Великий Верх починає свій шлях униз мальовничою ущелиною невеликий потічок Плошанка. Його води несуть свіжість і прохолоду. Падаючи численними мальовничими каскадами з 14-ти метрової висоти, кришталево чиста вода розбивається об каміння, утворюючи казкової краси водоспад Шипіт.
Водоспад знаходиться у підніжжя гори Гимба (Гемба , 1491м) однієї з найвищих вершин гірського масиву Боржава, на яку ми і піднімемось вдосталь насолодившись мальовничими каскадами водоспаду. Підніжжя гори нагадує казковий ліс, вкритий високими деревами, а з вершини відкриваються казкові краєвиди. А насолоджуватись краєвидами ми зможемо за чашечкою ароматного чаю, яким можна пригоститись у знаменитій «Чайовні», розташованій майже на самій вершині.
А ввечері сідаємо на потяг і, трохи стомлені, але сповнені яскравих вражень, відправимось додому

Бюджет подорожі складає 1450 грн. на одну особу.

Дана сума включає:

  • - трансфери Воловець - Пилипець; Пилипець - Синевір - Пилипець; Пилипець – Воловець.
  • - проживання у готелі 1 ніч (кімнати на 2-х, 3-х та 4-х осіб)
  • - сніданки (на вибір вегетаріанське або не вегетаріанське меню)
  • - послуги супроводжуючого гіда протягом всієї подорожі.

 

Додатково оплачується:

  • - проїзд потягом Київ – Воловець - Київ
  • - вечері та "перекуси" у поході
  • - розваги - чани, бані, оренда бесідок/альтанок в нац парку, підйомники, тощо
  • - сувеніри та особисті витрати

 

Зареєструватися у похід можна, заповнивши форму реєстрації:
https://goo.gl/forms/56bk7VsQrEFSaxzu1

Або за телефонами:
Анна: +380632669341 Тетяна: +380992613079

Для того, щоб забронювати місце в команді походу необхідно внести 50% від загальної вартості подорожі

 

Перегляди: 1449

Поїхали в Київ за чудесами! 

Програма туру:
0 день - 23.12.2016
Виїжджаємо поїздом з Вашого міста (наш представник їде поїздом із Запоріжжя)

1 день - 24.12.2016
5:58 - прибуття поїзда до Києва
6:00 - 07:00 - вільний час на сніданок
08:00 - нас чекає казкова екскурсія на Фабрику Ялинкових Іграшок. Ми побачимо своїми очима всі етапи створення ялинкової іграшки, пройдемося по всіх цехах виробництва, здивуємося майстерності і працьовитості місцевих художниць, адже кожна іграшка унікальна, тому що створена в ручну. На території фабрики розташований перший музей ялинкових іграшок в Україні! Тут зібрана дивовижна колекція різних прикрас з усього світу. Відмінним завершенням екскурсії буде участь в майстер класі по розпису ялинкової іграшки під керівництвом досвідченої художниці. Мрії повинні здійснюватися!

11:00 - піднесені і натхненні виїжджаємо на автобусно-пішохідну екскурсію "Здрастуй Київ!". На нас чекає знайомство з дивовижним містом. Володимирський собор, Золоті Ворота, комплекс Софія Київська, Михайлівський Золотоверхий собор, Майдан Незалежності (Майдан), Пам'ятник засновникам Києва, Кабінет Міністрів, Верховна Рада, Площа Слави, могила невідомого солдата, меморіал «Пам'яті жертв голодомору», Набережна Дніпра, Поділ, Києво -Печерська Лавра (проїздом) і багато іншого.

14:00 - перед зустріччю зі Св. Миколаєм потрібно підкріпитися. Час на обід.

15:00 - відвідання комплексу Софія Київська. Нас чекає новорічний ярмарок "Між двома дзвіниця", майстер-класи для дітей, розважальні заходи, резиденція Святого Миколая (за бажанням за дод. Плату).
Вільний час в Київ (самостійне повернення на вокзал)
20:22 - відправлення поїзда в Запоріжжі

2 день - 25.12.2016
Прибуття додому.

Вартість поїздки: 
дорослий - 380 грн + жд
діти (до 12 років) - 340 грн + жд
діти до 6 років - 60 грн (залізничний квиток не потрібен !!)

У вартість входить:
- Транспортне обслуговування
- Екскурсія по Києву
- Екскурсія на фабрику ялинкових іграшок
- супровід
- страховка

Додатково оплачується:
- Ж \ д квитки Запоріжжя - Київ - Запоріжжя - плацкарт 380 грн, купе 615 грн в обидва кінці!
- Вхідні квитки в комплекс "Софія Київська" - 20 грн дорослий і 10 грн дитячий
- Вхідні квитки в резиденцію Св. Миколая - вартість уточнюється
- Майстер клас з розпису ялинкових іграшок - 50 грн за людину
- особисті витрати

Обов'язково взяти з собою:
- фотоапарат
- гарний настрій
- ВІРУ В ЧУДЕСА!

Группа із Запоріжжя їде за наступним маршрутом:
23.12.2016 виїжджаємо із Запоріжжя поїздом 072 Запоріжжя - Київ о 19:05, прибуваємо до Києва 24.12 в 5:58
24.12.2016 виїжджаємо з Києва поїздом 072 Київ - Запоріжжя о 20:22, прибуваємо в Запоріжжі 25.12 о 07:20

Передоплата - 200 грн за людину
При відмові від поїздки після 16.12.2016 сума передоплати не повертається.

 

Звертатися:


Вероніка 067 600 74 92
Алена 050 180 29 24
Анютка 093 018 28 49

Перегляди: 1609

Тур на Новий Рік до Львова!!! 

Досить святкувати Новий Рік банально в чотирьох стінах! Уявіть себе на висоті 413 м над рівнем моря, звідки Ви бачите увесь нічний Львів, як на долоні. Новорічні салюти перехоплюють ваш подих, а пляшка медовухи та пісні із файною компанією зігрівають душу. Далі ви спускаєтесь з гори і поринаєте в таємничий та казковий світ середньовічного міста в рамках нічної екскурсії по Львову. Потім, приємно втомлені, ви приїжджаєте в готель, засинаєте і... хто зна? можливо бачите себе в ролі героїв тих розповідей екскурсовода, які плентаються по вулицях міста у пошуках пригод? Якшо ніц не бачите, ну то шо? значить Ви файно напились)

Запрошуємо Вас на новорічний тур до Львова. В програму триденного туру входить: зустріч Нового Року на горі "Високий Замок" а також нічна екскурсія та інші екскурсії Львовом, екскурсія княжим містом Городок і багато чого іншого.

1-й день туру: 
- Приїзд 31.12 до Львова; 
- Приїзд в Городок і поселення в готелі або підселення до приватної оселі 
- Обід 
- Екскурсія княжим містом Городок. 
- Приїзд до Львова і вільний час. 
- Зустріч Нового Року на горі "Високий замок"

2-й день туру: 
- новорічна экскурсія центром нічного Львова (Середньовічні будинки, собори, церкви, місця з'йомок фільма "Д'артан'ян та три мушкетери", які нададуть чарівності та казковості цьому святу). 
- экскурсія по старому центру Львова часів Данила Галицького 
- 03. 00 Виїзд в готель до Городка і сон. 
- 12. 00 Обід і поїздка до Львова 
- Екскурсії Львовом 
- Вільний час 
- Приізд в Городок і вечеря

3-й день туру: 
- 08. 00 Сніданок і виселення з готелю 
- Приїзд до Львова 
- Екскурсія по музею народної архітектури і побуту, де Ви побачите гірське селище зі справжніми дерев'яним хатками. 
- Вільний час 
- Приїзд до залізничного вокзалу і виїзд зі Львова.

Вартість туру 1200 грн.

У вартість туру входить: страховка, проживання в готелі або підселення до родини, харчування в готелі або в хаті приймаючої родини (2 обіди, 1 вечеря і 1 сніданок), послуги екскурсовода і організаторів туру, трансфер з Городка до Львова.

У вартість туру не входить: Харчування під час екскурсій Львовом; вхідні квитки до музею народної архітектури і побуту, музею зброї "Арсенал", музею давніх пам'яток Львова, підйом на львівську ратушу (вхідний квиток в кожне з цих місць коштує приблизно 20 грн); трансфер зі Львова до готеля в Городку в новорічну ніч (вам замовляють таксі проїзд в якому до готелю коштує приблизно 350 грн, тобто до 100 грн з людини); проїзд на поїзді до Львова туди і назад (на плацкарті вартість квитка становить приблизно 150 грн).

Під час туру діє акція! Якщо Ви зацікавите 6 чоловік замовити тур, то для Вас він буде безкоштовним, якщо 4 людини то 800 грн, а якщо зберете більше 6 осіб, то за кожну людину зможете отримувати додатково 200 грн. При цьому серед цих людей не повинно бути членів Вашої родини або Вашої другої половинки.

Готель знаходиться у старовинному княжому місті Городок (40хв їзди до Львова). Квитки треба купляти за 40 днів до дати виїзду (якщо ви не знаєте чи точно поїдете всеодно купляйте квитки, в будь-якому випадку їх можна буде здати і отримати гроші назад), після 5 грудня їх може не бути у продажу. Тур замовляється до 1 грудня (пізніше місць може не бути).

Для замовлення туру звертайтесь за телефоном: 0689446462, Гліб. При замові туру робиться передплата, яка складає 600 грн. Передплата здійснюється на номер картки приватбанку 5168 7573 0741 5895, після передплати сфотографуйте чек та пришліть його фото сюди https://vk.com/id49230321

Реєстрація: https://vk.com/id49230321

Перегляди: 1813

Друзі, запрошую вас разом весело провести час в Буковелі. Три дня катання, драйву, позитиву і гарного настрою.

План подорожі:

16 грудня (п'ятниця) - 18.50 виїзд з Києва поїздом №43.

17 грудня (субота):

- Прибуття в Івано-Франківськ в 5.44, збір групи на вокзалі.
- Трансфер до місця проживання в с. Татарово
- Розміщення за номерами, сніданок.
- Трансфер до підйомників Буковеля
- Катання до 16.30
- Трансфер в готель
- вечеря
- Вечірні посиденьки / лазня / сауна

18 грудня (неділя):

- 7:45 сніданок.
- Трансфер до підйомників Буковеля
- Катання до 16.30
- Трансфер в готель
- обід
- Вечірні посиденьки / лазня / сауна

19 грудня (четвер):

- 7:45 сніданок.
- Трансфер до підйомників Буковеля
- Катання до 16.30
- Трансфер в готель
- Вечеря, збір
- 19.00 трансфер в ІФ
- 21.55 виїзд до Києва поїздом №43.

20 грудня (вівторок) - прибуття до Києва о 8.50.

Проживаємо в Татарові, в котеджі, в 2-х, 3-х місних номерах зі зручностями. 

Їмо там же: смачні сніданки і ситні вечері, блюда національної і гуцульської кухні !!
Кожен день забезпечений транспорт до підйомників Буковеля та назад! (Їхати хвилин 15)

Для любителів здорового способу життя поруч є банька і протікає гірська річка Прут.

Що ж з приводу ціни:

Вартість поїздки 1150 грн. - Сюди входить:

1. Проїзд Івано-Франківськ - Татарів - Івано-Франківськ.

2. Щоденний трансфер до витягів і назад.

3. Проживання 3 дні і 2 ночі. (Фотографії номерів дивитися тут: vk.com/album-23419952_210432686)

4. Харчування: 3 сніданки та 3 обіду.

Додаткові витрати, які не в ходять в вартість:

- Оренда гірськолижного спорядження

- Абонементи для катання (скіпаси)

- Квитки на поїзд Київ - Івано-Франківськ, ІФ-Київ. (Вартість квитків в дві сторони від 240 грн. Залежить від типу вагона)

При необхідності квитки на поїзд можна замовити у організаторів (Вартість квитків в плацкарті в дві сторони 240грн)

Хто ж бажає самостійно придбати квитки то брати потрібно з Києва 16-го грудня ввечері, поїзд 043 К, Київ-Пасажирський - Івано-Франківськ

Назад. 21 грудня з ІФ поїзд: 043 Л, Івано-Франківськ-Київ-Пасажирський, приїжджаємо до Києва 20 Грудня, вранці

З приводу оренди спорядження і покупки абонементів на підйомники:

1. Спорядження можна буде взяти на прокат в Татарові, недалеко від місця проживання. Вартість оренди повного комплекту від 120 грн в день.

2. скіпасс раджу придбати заздалегідь, за вигіднішою ціною на сайтах Скі-пасів

Для реєстрації та відповідей на питання телефонуйте за тел. +38 (093) 77 - 333 -65, Костянтин.

Перегляди: 1632

Гонки на Багі в Дніпропетровську.

Ціна - 700 грн / година катання. Баггі розрахований на 2 чол.
У вартість входить: інструктаж, супровід.

Катання на баггі - легкому позашляховику. Супровід професійного інструктора. В наявності - 2 баггі. Катання по спеціальній грунтовій трасі, яка прокладена біля села Підгірне.

Передоплату 130 грн обов'язково внести на картку ПриватБанку 5168 7572 9022 1680 (Олексій) + 0,5% або на офісі в Дніпропетровську, вул. К.Лібкнехта 1.

Також можна оформити у вигляді подарункового сертифіката за ціною послуги у нас в офісі.

Набираються групи до 4 осіб на кожну годину, всього 2 Баггі прокатних.
Тривалість маршруту: мінімум 1 годину.
Багі призначені для їзди по піску і бездоріжжю. Вони представляють собою щось середнє між картингом і справжньою гоночною машиною, тому відрізняються простотою в управлінні. Спеціальна гоночна система дозволяє швидко набирати швидкість і легко маневрувати автомобілем.

Маршрут поїздки проходить по грунтовій дорозі з різноманітним рельєфом. Всілякі схили, спуски і круті повороти додадуть гонці смак справжнього екстриму.

Багі оснащені автоматичною коробкою передач. А це означає, що з їх управлінням зможе впоратися навіть водій з мінімальним досвідом

Вам повинно бути не менше 16 років.

Інструктор залишає за собою право відмовити в послузі прокату Багі особам, які перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, а також особам неадекватної поведінки.

Запис в личку vk.com/mihalchuk_am

тел .: 097 876 31 57 Олексій

Перегляди: 1504

Альппідготовка в Карпатах: 5 днів / 1600 грн

Похід в Зимових Карпатах з сходженням на вершини Говерла і Петрос - це прекрасна можливість перевірити себе, своє спорядження в умовах холоду, а також підготуватися до більш серйозних сходжень. З огляду на те, що зимова Говерла це 1-Б категорії складності, а Петрос - 2-А - даний тур дозволяє отримати значок і звання «Альпініст України» *.

* Вартість значка і посвідчення - 50 грн. Внесок в Київську та Дніпропетровську федерації альпінізму - по 50 грн.

З усіх питань звертатися за тел .:
097 695 57 51, 050 395 30 11, Анна
skype: club.tropa
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детально: https://vk.com/goverla_tropa

Перегляди: 1848

Запрошуємо Вас разом з нами досліджувати всі куточки сонячного Кіпру. Казкові місця, пляжі, гори цього чудового острова нікого не залишать байдужим!

Деталі за посиланням: https://vk.com/cyprus.tropa

Перегляди: 1766

З 20 до 27 грудян туристичний клуб Еквітас(Кропивницький) запрошує на гірськолижну мандрівку в Карпати! 

В програмі катання на трасах гірськолижного комплексу Буковель! 

Всі деталі за посиланням: https://vk.com/event131205878?w=wall-131205878_2%2Fall