Перегляди: 2075

Організатор: Spryquest

46 вулканів, Лаврові ліси юрського періоду, марсіанські і місячні пейзажі, пляжі з чорним вулканічним піском, гори, скелі-гіганти, печери і, звичайно, Океан! Край вічної весни, чотирьох кліматичних поясів і 26 кліматичних зон.
Побувавши там в березні, а потім і облазив вздовж і поперек в травні, я повертаюся на Тенеріфе в листопаді що б показати вам найкраще з кращого цього острова, а там є на що подивитися!

Можу розповідати вічно, але не буду - самі все побачите на власні очі;)

Для початку ми пройдемося по північно-східному узбережжю і діставшись до першого маяка - підемо по ущелині в реліктовий ліс Анага, буде сиро, багато моху і дерев, які «пам'ятають» динозаврів. Потім ми відправимося на пошуки таємничих вікон Гуїмар, і продовжимо наш рух через Місячні Долини до неймовірних скель «Гарсія». Провівши ніч в шикарному готелі, ми відправимося на верх - до точки старту нашого сходження на пахне сіркою вулкан. Пройшовши ще кілька епічних вулканів спустимося і переночуємо в затишному і дуже автентичному готельчику, після чого подивимося ще кілька вулканів. Далі нас чекає, напевно один з найстаріших міст Канар і точно найстаріше (і величезне) драконове дерево. А після ще одного дивовижного перевалу (там до речі я телефон втратив - хто знайде - тому й дістанеться) тепер уже західний старий маяк. Ну а потім найсмачніше: піратське ущелині, скелі гіганти і відпочинок. Можна відправиться до Хейєрдал-овским пірамід Гуїмар або в найдавнішу столицю ЛаЛагуна, а можна просто на найзнаменитіший пляж або в Канделярія поїсти найсвіжіших морепродуктів в оточенні статуй вождів Гуїмар. Загалом, треба їхати нудно не буде - обіцяю!

P.S. А в цей раз ще й «без напрягу»: живемо в готелях, миємося гарячою водою кожен день, і не тягнемо на собі тушонку :)

▐ Фото:
https://www.facebook.com/alekxanderz/media_set?set=a.1034750666593143.100001746597125
https://www.facebook.com/alena.disiuk/media_set?set=a.10154393228124726.595114725
... І ще 50 гигов нерозібраних архівів))

▐ Ціни і дати:
20 листопада 2016 - 1 грудня 2016

Вартість: 800 євро

входить:
✔ проживання 10 ночей в готелях і апартаментах
✔ проїзні на громадський транспорт
✔ групові трансфери (і таксі)
✔ паром
✔ канатна дорога
✔ гірський притулок Альтависта
✔ все перміти і дозволу на закриті стежки
✔ відвідування парку драконового дерева
✔ страховка і групова аптечка
✔ візова підтримка та організація перельотів переїздів (за потребою)
✔ welcome dinner
✔ бонус від SpryQuest
✔ робота гіда, орг.расходи групи.

Не входить
☒ переліт (від 250 євро з Польщі + 300грн автобус Львів-Варшава / Краків)
☒ харчування: рекомендована сума з собою від 200 євро (краще 300 - 350)
☒ віза: 35 + 20 євро (якщо необхідна)

✆ Контакти:
▶ Телефон (Viber): + 38-067-456-456-1
▶ Skype: spry.alex
▶ Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
▶ FB: https://www.facebook.com/alekxanderz
▶ VK: https://vk.com/spryalex

Перегляди: 1682

Дата: 5 листопада

Організатор: НавколоUA

Кращий провінційний театр країни та містична історія прокляття роду Галаганів стануть головними фішками цього одноденного туру на самий південь Чернігівської області.

Повна програма туру та реєстрація на поїздку - на сайті: http://www.navkoloua.com/tours-ukraine/day-tours/tour-priluki-sokirintsy-gustynya.html

Вартість участі: 560 грн. У вартість включено:
- переїзд по маршруту на комфортабельному мікроавтобусі
- обід в ресторані "Хрущовка"
- вхідні квитки та екскурсійне супроводження на всіх об'єктах
- інформаційна підтримка (друковані та відеоматеріали, тарифи, контакти)

Перегляди: 1535

Дити: 5,6 листопада

Організатор: Komanda Ture

 

За одні вихідні Ви матимете можливість: 

+ насолодитись світом догори-дригом у печерах Млинки та Угринь. А хто сміливіший-шустріший-ризикованіший - пролізти "ЗОНДЕР-МАРШРУТ"

+ зачаруватись осінніми пейзажами на руїнах Червоногородської фортеці та надзвичайною красою Джуринського водоспаду. Ну і піший перехід до Дністра з відвідуваннями печери відлюдника та водоспаду "Дівочі сльози"

+ відвідати горизонтальні та вертикальні печери в Одаєві, криївку УПА (буде використовуватись спец-спорядження)

+ розслабитись та набратись сил в унікальній самановій лазні в кемпі "Білий Бізон"

+ смачно попоїсти, добре попоспати, заробити трохи синців на тілі та порцію шикарних фоток на стіні :-)

  •  

 

 

 

 

 

Перегляди: 1597

5 листопада буде проходити стрибки з арочного мосту висотою 42 метри і труби 120 м, в місті Запоріжжя.

вартість:
- 270 грн стрибок з арочного моста;
- 600 грн. стрибок з труби;
- 270 грн. проїзд з Кривого Рогу в Запоріжжі і назад.

Детальний опис поїздки дивись за посиланням https://vk.cc/5KJyuX

Перегляди: 2350

Друзі, відкриваємо нові горизонти разом!) Бідняжки вирушають до найкращого та найбільшого гірськолижного курорту Грузії - Гудаурі. На нас чекають 50 кілометрів трас, найдовша з яких 7 км, 1000 метрів перепад висот, катання на висоті альпійського поясу 2000 - 3000 метрів над рівнем моря та неймовірні краєвиди навколо!

Деталі та реєстрація: https://tcb.com.ua/trips/?show=199

Перегляди: 1452

Проведіть казкові вихідні у Кам'янець-Подільскому!

Дати: 19 - 20 листопада 2017 року

Проводить туристичний клуб "Дикі Мандри"! 

Лише за 2 дні Ви зможете повною мірою насолодитись казковою красою затопленого села, якого немає на карті України - Бакота, прогулятись вуличками міста, яке входить до числа 7 чудес України - Кам’янець-Подільський, відвідати старовинну Хотинську фортецю, яка теж входить до числа 7 чудес України,побувати у печері Кришталева, стіни якої усіяні химерними малюнками, об`ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кришталевим відтінком, та яка також має лікувальні властивості, знайти нових друзів та відпочити від буденності!

Тож, план такий:

День 1
Зустрічаємось на центральному З/Д вокзалі міста Кам’янець-Подільський. Тут на нас чекатиме автобус і ми вирушаємо до села, яке ви не знайдете на карті України. Колишні його мешканці не можуть повернутися, поблукати між порожніми хатами, подивитися на закинуті садки. Бо там, де колись була Бакота, сьогодні тече Дністер. Місце яке колись було важливим політико–адміністративним центром сьогодні вражає чарівними пейзажами та загадковими знахідками.
В перекладі «Бакота» означає «жадане місце». І кожний, хто сюди потрапить, зможе в цьому переконатись. Крім вражаючих краєвидів Бакота знаменита унікальним скельним монастирем.

По завершенні екскурсії відправляємось до Кам’янець- Подільского, де, після поселення в готель та обіду, відправимось на прогулянку Старим містом.
Кам’янець- Подільский – одне із найстаріших та найкрасивіших міст України. У 2007 році місто увійшло до числа переможців конкурсу Сім чудес України.
Скелястий острів, оперезаний петлею річки Смотрич, що тече у мальовничому глибокому каньйоні, став своєрідним природним п'єдесталом, на якому впродовж понад десяти століть відомі й невідомі майстри творили справжнє кам'яне диво.
А ввечері, вдосталь насолодившись витворами архітектурного мистецтва та неповторними природними ландшафтами, ми влаштуємо вечір знайомств та поділимось враженнями.

День 2

Сьогодні на нас чекає не менш цікавий та насичений день. Отож снідаємо, виселяємось з готелю і відправляємось на екскурсію до Хотинської фортеці, що височіє на скелястому березі Дністра.
Хотинська фортеця - один з найвидатніших історичних і архітектурних пам'ятників, по праву віднесений до числа 7 чудес України.
Хотин був заснований в XI ст. князем Володимиром Великим як частина потужної системи прикордонних оборонних споруд на сході і півдні Київської Русі.
Вдале географічне розташування Хотина на перетині важливих торговельних шляхів, безпосередня близькість до р. Дністер - важливої водної артерії до Чорного моря, робило Хотин бажаним ласим шматочком для найближчих сусідів слов'ян. Місто неодноразово ставало ареною кривавих завойовницьких боїв, чим й була продиктована необхідність у зведенні тут в середині XIII ст. кам'яної фортеці.
За свою багатовікову історію Хотин заслужено став символом української національної слави.
Тож дізнавшись славетну історію та оцінивши всю велич Хотинської фортеці ми продовжимо нашу мандрівку. А саме вирушимо до села Кривче на теріторії якого знаходяться гіпсова печера Кристалічна. Стіни печери усіяні химерними малюнками, об`ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кристальним відтінком. Кожен зал печери має власну назву і цікаву історію, пов`язану з декором, який створила сама природа.
Насолодившись геніальним витвором природи, який славиться ще й лікувальними властивостями, ми повернемось до Кам’янець-Подільского. Тут ми матимемо ще кілька годин вільного часу який можна витратити на прогулянку вуличками чарівного міста чи просто на посиденьки за чашкою кави з новими друзями 

Бюджет подорожі складає 1250 грн. на одну особу.

Дана сума включає:
- всі трансфери по маршруту (Кам’янець-Подільский – Бакота – Кам’янець-Подільский - Хотин - Кривче - Кам'янець-Подільський)
- проживання у готелі 1 ніч (2-х, 3-х, 4-х місні номери)
- харчування (1 сніданок)
- послуги супроводжуючого гіда протягом всієї подорожі
- всі екскурсії по маршруту.

Додатково оплачується:
- проїзд Київ - Кам’янець-Подільский - Київ
- "перекуси" під час подорожі
- 1 сніданок, вечері
- сувеніри, розваги, особисті витрати

Забронювати місце у поході можна заповнивши реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/11mb44JuJIQ5RuDD2

Або за телефонами:
Анна: +380632669341 Тетяна: +380992613079

Для того, щоб забронювати місце необхідно внести 50% від загальної вартості подорожі.

Перегляди: 1531

Вже стало доброю традицією для нас зустрічати день святого Миколая десь в околицях Говерли. І ламати гарні традиції ми не збираємось. Тому запрошуємо усіх сильних духом отримати заряд позитивної енергії та порцію нових вражень від зимового сходження на найвищу вершину України.

Захід відбудеться за наступним планом:

17.12

ЗУСТРІЧ ТА ПОСЕЛЕННЯ

Зустрічаємось у м. Яремче. Переїзд у Лазещину, короткий перехід в урочище Козьмещик (біля підніжжя Говерли), поселення у будиночок, ночівля.

18.12

СХОДЖЕННЯ НА ГОВЕРЛУ

Спуск, ночівля в будиночку.

19.12

ВИХІД ДО ПІДНІЖЖЯ ПЕТРОСУ

За сприятливих умов спроба сходження на вершину, спуск, святкова вечеря.

20.12

ВІДЇЗД

Деталі: 

Нитка маршруту: ур.Козьмещик – г.Говерла  – ур.Козьмещик
Протяжність маршруту – 18 км
Складність – середня
Кількість учасників – 16
Місце збору – м. Івано-Франківськ (залізничний вокзал)
Витрати на похід  – 50$


У вартість входить:

  • переїзд Франківськ – Лазещина – Франківськ
  • проживання в будиночку 3 ночі
  • харчування протягом походу
  • плата за вхід в заповідник
  • аптечка
  • загальне спорядження

У вартість не входить:

  • проїзд до/від Івано – Франківська
  •  

Виникли питання – дзвони (063) 926-27-22

Або пиши в Viber\Telegram – (093) 761-25-18


 

Перегляди: 1724

Похід "Західний Лікійський шлях + Каппадокія" в Туреччині

Дати
Західний Лікійський шлях: 10 березня - 18 березня (8 днів)
Каппадокія: 19 березня - 22 березня (4 дні)

Вартість:
Західний Лікійський шлях: 150$ 
Каппадокія: 70$

 Реєстрація (як Вам зручніше):
1. Анкета за посиланням: http://proydisvit.com/form
2. Повідомлення в приват організатору: Василь Сулятицький 

 Деталі: 
Про Лікійський шлях: https://vk.com/topic-130128268_34676809
Про Каппадокію: http://proydisvit.com/excursions/cappadocia_ua

Перегляди: 2795

Друзі, 6 листопада ЗАКРИВАЄМО СЕЗОН стрибків з мосту!
Записуйся на стрибок заздалегідь!
Кількість місць обмежена!

Будь в курсі, підпишись на наш інстаграм: RSS_RJ 

Вартість: 200 грн / чол
Сертифікат про стрибок і фото включено

 тел. 099-45-813-45,067-634-2011, Аня