Перегляди: 894

Не пропустіть можливість побувати в печері Атлантида, а так само побачити замок в Кам'янці-Подільському.

Атлантида вважається найкрасивішою гіпсовою печерою в Європі. Мільйони років тому «великий скульптор» створив одне зі своїх найбільших творінь.
Саме тут можна побачити величезну різноманітність гіпсових кристалів, які виросли на стінах і склепіннях печери, саме тут «цвітуть» незвичайні «кришталеві квіти» - гелектити, яким сотні тисяч років.
Але це ще не все. У вас буде прекрасна можливість побачити фотрецб в
Кам'янці - Подільському і доторкнутися до історії.

Деталі за посиланням: https://vk.com/event127591219

Перегляди: 434

Шум Тихого океану, нескінченна зміна пейзажів за вікном автомобіля, дивовижна природа Каліфорнії, виблискуючі вогні Лас Вегаса, Сан-Франциско - міста в стилі диско)) і багато іншого чекає на Вас, якщо підете з нами!

Ця подорож для справжніх азартних людей! І не тільки через відвідування Лас-Вегаса) Програма маршруту дуже насичена, і вражень вистачить на довгий час. Природа Каліфорнії на стільки чарівна і цікава, що їй не можна не захоплюватися і необхідно обов'язково побачити кожному туристу.

Пустелі, гірські озера, неймовірно красиві гори, водоспади, квітучі долини, гіганські секвої, гірські перевали і гранітні скелі. А ще дивовижна флора і фауна, в яку ми зануримося з головою.

А ще побуваємо в Долині Смерті. Ні-ні ... вмирати нам там не доведеться) А навіть навпаки. Від побаченого захочеться жити ще більше) Адже пейзажі там неземні. І їх обов'язково необхідно побачити!

Ах да ... На власні очі побачите міст Золоті ворота Сан-Франциско - один з найбільш відомих мостів у світі, загальною довжиною 2737 м, і масою 894 500 т. А до 1964 року він був ще і найбільшим висячим мостом в світі!

А ще у вас буде не простий гід! Не кожна дівчина похвалиться таким кількістю відвіданих країн, категорійних сходженням і досвідом проживання в інших країнах;) Безліч цікавих і незвичайних історій Вам точно грантіровано!

Більш детально читайте на нашому сайті: http://kuluarpohod.com/routes/puteshestvie-po-amerike-dikaya-mechta-kalifornii/#description-hike-info

Перегляди: 681

Перед очима засніжені ландшафти гір, під ногами хрумтить сніг, мороз злегка кусає щічки ... попереду заповітна мета - гора Говерла - найвища вершина України! Погодьтеся, це дуже добрий початок Нового року, який Вам точно запам'ятається на все життя =)

Друзі, запрошуємо відсвяткувати Новий 2017 рік  разом з нами в Карпатах. Через багато років, ви навряд чи будете згадувати, як святкували вдома перед телевізором або на міській ялинці, а ось НГ в горах забути неможливо. Море вражень і пейзажів гарантовано)) Програма у нас дуже насичена.

Напевно Ви вже чули про гірськолижний курорті Буковель, але ми побуваємо ще й на самому високогірному гірськолижному курорті України - Драгобраті! Адреналін потраплятиме в вашу кров вже по дорозі туди: крута дорога вздовж річки і обривів, що нагадує американські гірки;) Що вже говорити про лижні траси Драгобрата .. Вони там, до речі, на будь-який смак. Любителям фрірайду нудьгувати не доведеться. А на Буковелі, крім великого вибору трас, Вас чекає відмінний сервіс та безліч інших розваг.

Під час відпочинку побачите і прочуствуете на собі гуцульське гостинність і традиції, карпатську баньку, чисте гірське повітря, засніжені ялинки, кучугури снігу ... І все це у відмінній компанії однодумців, в позитивній атмосфері і з незабиваемиемі враженнями від зустрічі Нового року в Карпатах.

❄ Вартість: від 2960 грн (стандарт 5 днів) до 6120 грн (комфорт 9 днів)

❄ Дати: 30.12.2016 - 07.01.2017

З детальною інформацією можете ознайомитися на нашому сайті http://kuluarpohod.com/routes/novii-god-v-karpatah-20 .. і в обговореннях нижче.
Чекаємо Вас в хорошому настрої)) До зустрічі 

Наші контакти:
+38 066 44-66-010
+38 096 44-66-010
+38 093 880-95-03
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Перегляди: 448

Тур в Буковель з Харкова, Полтави і Києва [8-12 Грудня 2016] 

Офіційне відкриття зимового сезону в Буковелі з "Кухнею Екстріму"

Ти чекаєш відкриття сезону так само сильно як і ми? Звісно так! Що може бути краще ніж свіжий, перший Буковельский сніжок? Нічого! 

Детальна інформація за посиланням: https://vk.com/openbuka

Перегляди: 582

З 1 листопада на базі магазину Gorgany.com у Житомирі розпочала свої заняття школа гір. Метою цього проекту є просування активного відпочинку серед населення міста та створення туристичної тусовки, яка б в подальшому підкорювала разом все нові і нові вершини :) 

Більше: 1 листопада в Житомирі розпочала свою роботу "Школа гір"!
Перегляди: 455

24-29 грудня, Буковель. 4 дня катання! !

4 дня каталки, 4 КАРЛ! :)
Друзі, хочемо запросити Вас стати частиною нашої дружної компанії! Відкатати по повній, в році, що минає, і встигнути повернутися додому до Нового Року. Катаємо 4 дня, будні дні - коли мало народу, немає черг і рівний сніг :)

Початок: 24 грудень 2016, вартість від 1950 грн.
Реєстрація та подробиці тут:
https://goo.gl/F8fWCO

Перегляди: 626

На інтернет-сторінці Ігоря Долматова обнова туристичного одягу!

На товар в наявності велика знижка!

Переходьте за посиланням, дивіться, замовляйте: https://vk.com/nikky_black9?w=wall116957904_4386%2Fall

 

Перегляди: 486

В неділю 6 листопада відбулась презентація Toyvoclub в магазині туристичного спорядження Gorgany.com в Житомирі! 

Презентацію проводили Андрій Романчук, та Андрі Жигадло! 

Презентували мандрівки Дністром з Toyvoclub, інформаційний сайт для мандрівників і турклубів Активні тури UA, а також розповіли про еко-ініціативи Річки SOS! і Врятуй Дністер від ГЕС!

Перегляди: 442

Похід по Центральній Лікійке - легкий трекінг найцікавішими пам'ятками Лікійської стежки

▪ Дати проведення: з 30 грудня по 7 січня
▪ Вартість туру: 200 $.
▪ Загальний кілометраж: 52,6 км. з рюкзаком + радіальні екскурсії.
▪ Подробиці і заявки: http://www.ezoteriki.com/pohodu_tyrcia/1247-likiyskaya-tropa-centralnaya-chast.html

Перегляди: 779

Друзі, готуйте на кінець листопада купальні костюми! Є шалена ідея - скупатись у одному з великих озер Оптимістичної печери. 
Читайте до кінця!
Оптимістична - печера колосальних розмірів. Це найдовша печера Європи, і друга по протяжності печера світу. Ще донедавна вхід в Оптимістичну був закритий, і потрапити туди можна було лише у складі дослідницьких експедицій. Лише кілька років тому умови потрапляння в Оптимістичну спростили, і тепер там можна побувати, домовившись з професійними спелеологами.
Протяжність розвіданих ходів Оптимістичної сягає майже 250 км., але дослідники постійно відкривають і наносять на карту нові райони і ходи, тому справжня їх протяжність нікому не відома. Відомо тільки те, що насправді вона ще більша!
Ходи, галереї, і зали цієї печери утворюють дуже складний лабіринт, з якого пересічна людина ніколи не знайде вихід, тому без досвідченого провідника там робити нічого. Під час нашого спелеопоходу ми пройдемо довгий маршрут, до одного з підземних озер.

Детально: http://turklub.com.ua/19112016-pechera-optymistychna