Анонс Кінного походу! Друзі, приєднуйтесь до Кінних походів, які відбудуться в кінці квітня і на початку червня! Дивіться деталі!

19. 03. 01
Перегляди: 452

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Конем до зони - унікальний кінний похід до периметру Зони Відчуження

«Конем до зони» - це авторський і унікальний кінний похід до периметру Зони Відчуження, а саме центрального КПП Дитятки.

В цьому поході ми на власні очі побачимо чим живе місцевість поблизу закритої території, як вона розвивається незважаючи на сумну історію в

минулому, та чим може зацікавити туриста в майбутньому. Важлива інформація для радіофобів!! Рівень радіаційного випромінення на даній тероторії менший рівня в місті Києві та інших великих міст і складає в середньому 8-10 мкР/ч.

Похід для тих хто невпевнено почувається в сідлі, але хоче цікаву пригоду – два дні відносно легкого походу з чітко визначеною кінцевою точкою, не просто точкою, а КП «Дитятки», ворота в зону відчуження. Вважається нескладним через відсутність водних переправ та об’їзду великих болотних масивів, єдине що дошкулятиме – це комахи чорнобильських лісів, від яких час від часу потрібно буде тікати конем на швидкості через сосновий ліс).

-----------------------------------

Маршрут походу: село Прибірськ - Хутір Рубанка - Малачівка - ліс Степанівський - село  Степанки - село Піски - стела Чорнобильський район - КПП Дитятки; - с. Дитятки - село Прибірськ;

Складність: легка

Кілометраж: 60 км., по 5 годин в сідлі на день з багатьма зупинками і перервами;

Тривалість: 2 дні 1 ніч;

Деталі програм і дати кінних походів в 2019 році:

- 27-28 квітня 2019 року;

- 1-2 червня 2019 року;

Вартість участі:  3000 грн.

---------------------------------

Менеджер мандрівки: Андрій Романчук

Komento Comments