28-31 грудня, клуб "Гиля-Гуси" організовує мандрівку "Зимова Боржава"!

16. 11. 27
Перегляди: 373

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Маршрут сплановано так, щоб за 4 дні пройти через найцікавіші місця хребта Боржава. Не дивлячись на зиму, похід не екстримальний: ночівлі заплановано не в наметах, а в будинку готельного типу. Оскільки всі виходи в гори здійснюватимуться без важких рюкзаків, а тільки з набором для одноденних радіалок - похід ціком під силу новачкам.

Платіж учасника становить 1600грн. З цієї суми оплачується:
- проживання в гірському будинку (4 дні/3 ночі);
- витрати на їжу на всі дні походу;
- балони для газових пальників;
- комплектація великої групової аптечки;
- оплата роботи організатора/інструктора/провідника;

Програма:

День 1:
О 9.00 ранку група збирається на залізничному вокзалі міста Воловець. Доїхати туди можна різними поїздами з Києва, Львова, Ужгорода.
З Воловця їдемо автобусом до села Пилипець, де селимось в будинок, і після сніданку робимо перший радіальний вихід в гори. По плану підйом на Ряпецьку, і далі не Великий Верх. Звідти спускаємось до водоспаду Шипіт, і повертаємось до будинку.
Протяжність маршруту: бл.16 км.

День 2:
Після раннього підйому однією зі стежок піднімаємось на Великий Верх - ця гора знаходиться в самому центрі Боржави, і від неї відходять відгалуження Боржави в три різні сторони. Тому сьогодні наш вихід починається та само як і вчора, але після Великого Верху ми не спускаємось з хребта, а йдемо по гребеню на гору Плай, і далі, якщо буде хороша погода і темп руху групи, можемо дійти до гори Томнатик. Повертаємось цим ж маршутом.
Протяжність маршруту: від 18 до 20 км.

День 3:
Маршрут третього дня найдовший по протяжності, але значні його відрізки проходять по гребеню хребта, з мінімальними перепадами висот. Піднімаємось на гору Гимба, після якої йдемо траверсною стежкою в обхід Великого Верху на гору Стій - найвищу точку Боржави. Повертаємось цим самим маршрутом.
Протяжність маршруту: бл.22 км.

День 4: Після сніданку збираємо речі та їдемо у Воловець, де у нас ще буде час погуляти містом.
Через Воловець йде багато поїздів до Львова, Києва, та інших міст, тому до вечора всі зможуть роз'їхатись по домам.

Деталі і контакти організаторів за посиланням: http://turklub.com.ua/28012017-khrebet-borzhava

Komento Comments