19-27 листопада клуб "Вертикаль" запрошує в альпін-мандрівку в Словатчину!

16. 11. 07
Перегляди: 580

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

СЛОВАЧЧИНА В ЛИСТОПАДI!

Клуб «Вертикаль» спільно з командою «Traverse-Team» проводить учбово-тренувальний альпіністський збір в гірському районі Словаччини – Високі Татри. Запрошуємо вас стати учасником цього заходу, а так само запрошуємо тих, хто бажає ходити трекінг.

Дати: 19.11. - 27.11.2016 р.

Трансфер:
Виїжджаємо у вечері 18.11 автобусом Київ - Татранська Ломниця. Назад виїжджаємо 27.11 автобусом Татранська Ломниця - Київ.

Бюджет:
Витрати на трансфер, організаційний і інструкторський збір, мешкання, їжа приблизно будуть - 200-300 євро. Відкриття візи оплачується окремо.

Програма виїзду:
Формат в плані сходжень і занять наступний:
- групи новачків, тобто тих, хто перший раз у великих горах, у них будуть скельні заняття і сходження 1Б, 2А.
- групи тих, хто вже має початковий досвід, тобто в горах вже був і об'єм досвіду, описаний вище, вже є. Програма буде така: заняття і сходження 2Б, 3А-3Б.
- група для тих, у кого взагалі немає досвіду альпінізму і занять в секції. Програма буде така: трекінгови маршрути, сходження на вершини по маршрутах 1Б.

Мешкання:
Внизу житимемо в готелі. Розміщення в номерах типа хостел, або в окремих номерах. Умови розміщення залежатимуть від вашого бажання і бюджету. Вгорі можливо будуть ночівлі в гірських притулках (хатинах).

Умови участі:
Для участі у виїзді необхідно реєструватися і заповнити форму реєстрації 
https://goo.gl/forms/pBIKEFRokMbT4yh13
до 10 листопада 2016 р. З усіх питань по організації зборів також пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Підтвердженням вашої участі в зборах буде здача організаційного внеску + оплата мешкання, на зустрічі учасників, яка проводитиметься на початку жовтня.

Всім учасникам зборів необхідно мати:
- довідку-допуск від лікаря
- закордонний паспорт
- особисте спорядження

Співпраця: Будемо ради, якщо до наших зборів приєднуватися клуби/федерації інших міст, оскільки при масовості простіше організовувати вигідні умови.

Фотографії з наших попередніх зборів в Словаччині:
https://www.facebook.com/verticalclubkiev/photos/…

Komento Comments