Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Календар турів

Немає заходів в календарі

Мандрівки від клубів України

пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Тур на Новий Рік до Львова!!! 

Тур на Новий Рік до Львова!!! 

Досить святкувати Новий Рік банально в чотирьох стінах! Уявіть себе на висоті 413 м над рівнем моря, звідки Ви бачите увесь нічний Львів, як на долоні. Новорічні салюти перехоплюють ваш подих, а пляшка медовухи та пісні із файною компанією зігрівають душу. Далі ви спускаєтесь з гори і поринаєте в таємничий та казковий світ середньовічного міста в рамках нічної екскурсії по Львову. Потім, приємно втомлені, ви приїжджаєте в готель, засинаєте і... хто зна? можливо бачите себе в ролі героїв тих розповідей екскурсовода, які плентаються по вулицях міста у пошуках пригод? Якшо ніц не бачите, ну то шо? значить Ви файно напились)

Запрошуємо Вас на новорічний тур до Львова. В програму триденного туру входить: зустріч Нового Року на горі "Високий Замок" а також нічна екскурсія та інші екскурсії Львовом, екскурсія княжим містом Городок і багато чого іншого.

1-й день туру: 
- Приїзд 31.12 до Львова; 
- Приїзд в Городок і поселення в готелі або підселення до приватної оселі 
- Обід 
- Екскурсія княжим містом Городок. 
- Приїзд до Львова і вільний час. 
- Зустріч Нового Року на горі "Високий замок"

2-й день туру: 
- новорічна экскурсія центром нічного Львова (Середньовічні будинки, собори, церкви, місця з'йомок фільма "Д'артан'ян та три мушкетери", які нададуть чарівності та казковості цьому святу). 
- экскурсія по старому центру Львова часів Данила Галицького 
- 03. 00 Виїзд в готель до Городка і сон. 
- 12. 00 Обід і поїздка до Львова 
- Екскурсії Львовом 
- Вільний час 
- Приізд в Городок і вечеря

3-й день туру: 
- 08. 00 Сніданок і виселення з готелю 
- Приїзд до Львова 
- Екскурсія по музею народної архітектури і побуту, де Ви побачите гірське селище зі справжніми дерев'яним хатками. 
- Вільний час 
- Приїзд до залізничного вокзалу і виїзд зі Львова.

Вартість туру 1200 грн.

У вартість туру входить: страховка, проживання в готелі або підселення до родини, харчування в готелі або в хаті приймаючої родини (2 обіди, 1 вечеря і 1 сніданок), послуги екскурсовода і організаторів туру, трансфер з Городка до Львова.

У вартість туру не входить: Харчування під час екскурсій Львовом; вхідні квитки до музею народної архітектури і побуту, музею зброї "Арсенал", музею давніх пам'яток Львова, підйом на львівську ратушу (вхідний квиток в кожне з цих місць коштує приблизно 20 грн); трансфер зі Львова до готеля в Городку в новорічну ніч (вам замовляють таксі проїзд в якому до готелю коштує приблизно 350 грн, тобто до 100 грн з людини); проїзд на поїзді до Львова туди і назад (на плацкарті вартість квитка становить приблизно 150 грн).

Під час туру діє акція! Якщо Ви зацікавите 6 чоловік замовити тур, то для Вас він буде безкоштовним, якщо 4 людини то 800 грн, а якщо зберете більше 6 осіб, то за кожну людину зможете отримувати додатково 200 грн. При цьому серед цих людей не повинно бути членів Вашої родини або Вашої другої половинки.

Готель знаходиться у старовинному княжому місті Городок (40хв їзди до Львова). Квитки треба купляти за 40 днів до дати виїзду (якщо ви не знаєте чи точно поїдете всеодно купляйте квитки, в будь-якому випадку їх можна буде здати і отримати гроші назад), після 5 грудня їх може не бути у продажу. Тур замовляється до 1 грудня (пізніше місць може не бути).

Для замовлення туру звертайтесь за телефоном: 0689446462, Гліб. При замові туру робиться передплата, яка складає 600 грн. Передплата здійснюється на номер картки приватбанку 5168 7573 0741 5895, після передплати сфотографуйте чек та пришліть його фото сюди https://vk.com/id49230321

Реєстрація: https://vk.com/id49230321

Перегляди: 1609