Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Календар турів

Немає заходів в календарі

Мандрівки від клубів України

Previous MonthNext Month
Жовтень 2018
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

12 і 13 листопада відбудеться мандрівка на гору Гимба з турклубом Дикі Мандри

Ведмеді, Синевір, Шипот та гора Гимба за 2 дні!

Приєднуйтесь до нашої команди мандрівників та проведіть свій незабутній вікенд у Карпатах!

Програма на 2 дні дуже насичена, Ви побуваєте:

  • - у Реабілітаційному центрі бурих ведмедів
  • - на озері Синевір
  • - на водоспаді Шипот
  • - на г. Гимба

 

і у повній мірі зможете відпочити та насолодитись красою нашої країни, знайдете нових друзів та спогади від мандрівки ще надовго закарбуються у вашій пам’яті

Отже, програма нашої подорожі:

День 1

Зустріч на З/Д станції Воловець. Тут на нас чекатиме автобус, яким ми відправляємось до смт Пилипець. Залишаємо речі в готелі, снідаємо та розпочинаємо нашу мандрівку. Сьогодні на нас чекає подорож до Національного природного парку «Синевир»
Народження природного парку пов'язане з унікальним за своєю красою гірським озером під небесами із співзвучною назвою Синевир. Для збереження цього чарівного творіння природи у 1974 році було організовано ландшафтний заказник державного значення "Синевирське озеро".
Озеро Синевир справедливо вважається найкоштовнішим природним скарбом національного парку і є однією з візитних карток Українських Карпат. Морське Око Карпат розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря, має середню площу 4-5 гектарів, його середня глибина становить 8-10 м, максимальна - 22 м. Озеро не прогрівається навіть влітку.
Синевир - найбільше озеро в Українських Карпатах. Утворилося воно близько десяти тисяч років тому внаслідок перекриття річкової долини зсувами. Улоговина, що при цьому виникла, заповнилася водою трьох гірських струмків. У прозорій воді озера добре почуваються форель озерна, райдужна та струмкова.
А на березі Синевиру ми побачимо дві статуї. Височенні дерев’яні Синь і Вир – символи невмирущого кохання, що колись розлилось соленими струмками посеред карпатських схилів.
Дорогою до озера ми завітаємо до реабілітаційного центру бурого ведмедя. Сюди привозять ведмедів, з якими погано поводились попередні хазяї. Ведмедів навчають пристосовуватись до природних умов життя. Це місце вразить будь-якого туриста та нікого не залишить байдужим.
По поверненню в готель, влаштуємо вечір знайомств та поділимось враженнями, що накопичилися за день.

День 2

Після сніданку на нас чекає подорож до мальовничого водоспаду Шипіт, який знаходиться в Карпатському регіоні, на північних схилах гірського масиву полонини «Боржава».
Водоспад причаровує всіх своєю незвичайною природною красою. З підземного джерела на горі Великий Верх починає свій шлях униз мальовничою ущелиною невеликий потічок Плошанка. Його води несуть свіжість і прохолоду. Падаючи численними мальовничими каскадами з 14-ти метрової висоти, кришталево чиста вода розбивається об каміння, утворюючи казкової краси водоспад Шипіт.
Водоспад знаходиться у підніжжя гори Гимба (Гемба , 1491м) однієї з найвищих вершин гірського масиву Боржава, на яку ми і піднімемось вдосталь насолодившись мальовничими каскадами водоспаду. Підніжжя гори нагадує казковий ліс, вкритий високими деревами, а з вершини відкриваються казкові краєвиди. А насолоджуватись краєвидами ми зможемо за чашечкою ароматного чаю, яким можна пригоститись у знаменитій «Чайовні», розташованій майже на самій вершині.
А ввечері сідаємо на потяг і, трохи стомлені, але сповнені яскравих вражень, відправимось додому

Бюджет подорожі складає 1450 грн. на одну особу.

Дана сума включає:

  • - трансфери Воловець - Пилипець; Пилипець - Синевір - Пилипець; Пилипець – Воловець.
  • - проживання у готелі 1 ніч (кімнати на 2-х, 3-х та 4-х осіб)
  • - сніданки (на вибір вегетаріанське або не вегетаріанське меню)
  • - послуги супроводжуючого гіда протягом всієї подорожі.

 

Додатково оплачується:

  • - проїзд потягом Київ – Воловець - Київ
  • - вечері та "перекуси" у поході
  • - розваги - чани, бані, оренда бесідок/альтанок в нац парку, підйомники, тощо
  • - сувеніри та особисті витрати

 

Зареєструватися у похід можна, заповнивши форму реєстрації:
https://goo.gl/forms/56bk7VsQrEFSaxzu1

Або за телефонами:
Анна: +380632669341 Тетяна: +380992613079

Для того, щоб забронювати місце в команді походу необхідно внести 50% від загальної вартості подорожі

 

Перегляди: 1546